![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Sadece Sevıyorum" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben harbi duygusuz adamım sanırım. Ellerine sonsuz sağlık olsun abiciğim tek kelime ile harika yazmışsın. Dediğim gibi ibşallah en kısa zamanda en iyisini tekrar bulursun. Bu arada adminliğin Hayırlı Uğurlu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Sadece Sevıyorum Ben harbi duygusuz adamım sanırım. Ellerine sonsuz sağlık olsun abiciğim tek kelime ile harika yazmışsın. Dediğim gibi ibşallah en kısa zamanda en iyisini tekrar bulursun. Bu arada adminliğin Hayırlı Uğurlu olsun. Buradan da tebrik edelim de tüm Süpermeydan'ı Alem duysun
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #22 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: Istanbul Yaş: 37
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sadece Sevıyorum Alıntı:
Tebrık ıcınde ayrıca tesekkurler, zıra bır tesekkurde senın ve bu konunun aracılıgı ıle benden YukseLL' e olsun, Foruma gırelı henuz cok kısa bır zaman oldu, bana guvenmıs olmasına taaa admınlıge kadar yukseltmesıne (referansımın kım oldugunu bılıyorum :) )cok cok tesekkur ederım, guvenını bosa cıkarmayacagım herzamankı gıbı...
__________________ | |
| | |
| | #23 | |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sadece Sevıyorum Öncelikle adminliğini canı gönülden tebrik ederim arkadaşım Aşağıdaki alıntıyı okudum da , valla senin bir kere evlendiğini sanıyordum , meğer iki imiş daha ne diye şikayet ediyorsun ki canım :) Bıırak da bir kere bile alamayanlar konuşsunlar ![]() ![]() Not : neden kadınlara "taş gibi hatun" derler hiç anlamam , çok güzel kadınlardı filan desene en azından itici olmaz diye düşünüyorum . Alıntı:
| |
| | |
| | #24 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sadece Sevıyorum Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #25 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sadece Sevıyorum Canım benim , dilerim ki gönlünü hakeden o güze insanı bulur ve yeniden eski mutluluğunu yakalarsın . Bil ki dualarım seninle canım :) |
| | |
| | #26 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 119 Rep: 11723 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sadece Sevıyorum Iyı kı bır espırı yaptık, blueıce ıle baslayan kısmet duaları, Sahra ıle devam edıyor, ılgılenen, ılgılenmeyen herkez bılsın evlenmeyı dusunmuyorum...
__________________ |
| | |
| | #27 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 68 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sadece Sevıyorum Sanki kötü birşey dedik :))) iyi ya sitede senin iyiliğini düşünen isnanlar var , asşkolsun canım valla :) |
| | |
| | #28 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sadece Sevıyorum yüreğim seni çok sedi o yürek talan o yürek yangın yyeri o yürek seni istiyor bir tek seni... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |