![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Başsağlığı.." başlıklı konu görüntüleniyor, "CEM YİĞİT’İ KAYBETTİK! Zonguldak’ta bir kardeşimiz vardı. Adı, Cem Yiğit. Vardı diyorum çünkü birkaç gün önce kendisini kaybettik. Bu kardeşimiz Fenerbahçeliydi. Maalesef kanser hastalığına yakalanmıştı. Daha önce bu dertten mustarip ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| spermeydan 1.güzeli ![]() | Başsağlığı.. CEM YİĞİT’İ KAYBETTİK! Zonguldak’ta bir kardeşimiz vardı. Adı, Cem Yiğit. Vardı diyorum çünkü birkaç gün önce kendisini kaybettik. Bu kardeşimiz Fenerbahçeliydi. Maalesef kanser hastalığına yakalanmıştı. Daha önce bu dertten mustarip olan Galatasaraylı Şafak Güzeller kardeşimizi Allah’ın izni ile kurtarmaya vesile olmuştuk, ultrAslanlar olarak. Şafak için yaptığımız maddi manevi kampanyaya başta Fenerbahçeliler olmak üzere, bir çok kulüp taraftarı katılmıştı. Çok da güzel bir ortam doğmuştu. Zonguldaklı ultrAslanlar sayesinde Cem’in durumunu öğrenince “Şimdi sıra bizde” dedik. Elimizden geleni yapmaya çalıştık, hatta Bolu İzzet Baysal Üniversitesindeki ultrAslan-UNI’ler okulda bir müzik şöleni düzenlemişlerdi. Sözleri muhteşem olan bir Rap parçası bile yazmış, söylemişlerdi. Allah sevdiklerini erken alırmış yanına. Onun iradesine karşı koyacak var mı? Mekanı Cennet olsun. Tribünün Gözü Kulağı - 10 Alpaslan Dikmen 09.01.2008 - Fotogol Kaynak:ultrAslan | Bağımsız Taraftar Oluşumu Cem'in sitesi : Cem YİĞİT - CEM'e Vedâ Tarih; 06-01-2008, Saat; 09:00 |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 61 Rep: 5979 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsağlığı.. Genç bir beden ve ailesinin gözleri önünde çürüyüp gitmesi. Gerçekden çok acıverici bir olay. Allah rahmet eylesin. Allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin. |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Nerden: Kütahya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 26 Rep: 2504 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Başsağlığı.. Allah Rahmet Eylesin. Ben bir Fenerbahçeliyim, ama önce insanım. Kabri Cennet Olsun. Galatasaraylılar da bizim gibi insan, bu arkadaşımız, kendimizin bir yakını olabilirdi. Kendi eşlerinin dostlarının arasında ne Fenerbahçeliler, ne Beşiktaşlılar, Ne Galatasaraylılar vardı hepsi üzüldü. O arkadaşımız Galatasaraylıydı diye sadece o takımı tutanlar mı üzülecek. Tekrardan Allahtan Rahmet ve Sevenlerine baş sağlığı dilerim.
__________________ Halk İçinde Muteber Bir Nesne Yok Devlet Gibi Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Başsağlığı.. Vefat eden arkadaşımız Fenerbahçeli idi. Yanlış anlaşılma olmasın. ama tabii ki önce bir insan idi. Oda benim gibi nefes alıyor etrafa bakınıyor idi belkide son anlarında. Konunun diğer boyutuna gelir isek taraftarlar arasında bu tarz güzel ilişkilerin olması bana ümit veriyor. Acaba tribünlerde normmalleşmeye mi gidiyoruz diyorum.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |