FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > SUPERMEYDAN ÖZEL > Mesaj Panosu

türbanlıyım,başörtülüyüm...........

SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "türbanlıyım,başörtülüyüm..........." başlıklı konu görüntüleniyor, "Örtü konusu tartışıldıkça farklı boyut ve amaçlar için kulllanılıyor düşüncesini savunup çoğu zaman susar iken şimdi kızgınlığıma gelip konu açmamı yanlış buldum ve yazımı geri aldım. Özür dilerim:Triste:..."

Seçenekler Stil
Alt 12-01-2008, 10:42 PM   #1
Uye

s-a-d-e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Let the river flow..

s-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyor
türbanlıyım,başörtülüyüm...........

Örtü konusu tartışıldıkça farklı boyut ve amaçlar için kulllanılıyor düşüncesini savunup çoğu zaman susar iken şimdi kızgınlığıma gelip konu açmamı yanlış buldum ve yazımı geri aldım. Özür dilerim:Triste:

Konu s-a-d-e tarafından (14-01-2008 Saat 01:59 AM ) değiştirilmiştir.
s-a-d-e isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 12-01-2008, 10:58 PM   #2
Aktif Uye

Mevt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyorMevt çok gurur duyuyor
Mevt - MSN üzeri Mesaj gönder
haydi kızlar okula, ama başörtülüler değil!!!!!

haydi kızlar okula, ama başörtülüler değil!!!!!

Star 'dan Fadime Özkan’ın Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Türkan Saylan ile yaptığı bir röportajı okudum; Star Gazete Online - Haber Bulunamadı...
Saylan’ın Fadime Özkan'ın sorduğu sorulara verdiği yanıtlar ibretlik dercede idi... bazen çok güldüm sen koca dernek başkanı ol, ödüller al, kariyer yap, oku, prof ol sonra benim babaannemden bile komik gibi cevaplar ver; (babaannem ilkokul mezunu)
"Kalacak yeri olmayan bir kız, öğrenci yurduna gittiğinde ‘Seni buraya alırız ama başını örteceksin, gece kalkıp merdivenleri sileceksin, şunu bunu yapacaksın’ dediklerini iddea ediyorlar.
eeee aynısını, devlet yurduna gidip seni buraya alırız ama başını açacaksın diyenler yapmıyoru mu? bu nasıl bir empati bu nasıl bir bakış açısı, insan varda ortada hakkı nerde?
Saylan aslında nasıl faşist zihniyete sahip, yasakçı bir militarist olduğunu açık açık bariz bi şekilde belli etmiş...
Fadime Özkan pek çok sorusunun devamını da getirmemiş. ki getirmediği halde Saylan baya bir ter dökmüş... Hatta öyle ki Saylan sorular karşısında Özkan’a -nedense- “Siz Star gazetesinden misiniz sahiden?” diye sorma ihtiyacı hissetmiş (?) ne derse siz türbanı savunuyorsunuz diye tartışmayı bilmeyen insan modeline sürülmüş (bknz: sen akplisin pucca sen şunu savunuyosun pucca, sen teröristsin pucca, sen benim düşüncemden değilsen karşı düşüncedesin pucca çünkü ben dar bakış açılı at gözlüklü dünyayı 2 görüş belleyen biriyim pucca )
“Haydı kızlar okula” diyerek bir kampanya başlatan ama “başörtülüler, siz değil, sizin okumayı bırak dünyada yatacak yeriniz yok” diyerek kadın haklarını savunurken(?) ayrımcılığının daniskasını yapan bir acayip zihniyet.
ve bu kişi insan hakları savunucusu (?) Türbanla okumanın nesini bu kadar zararlı görüyor ki, küçükken rüyasına türbanlı öğrenciler girip korkutmuşlar mı acaba? belkide sorunu küçüklüğünde aramak lazım...
Son zamanlarda yaşadıklarımız malum. Fakat hayır bildiğimiz şeylerde şer, şer bildiklerimizin ardından da hayır çıkabiliyor.
hemencecik Açayım;
Birincisi seçim sürecinde ki “halk plajları doldurdu, vatandaş denize giremiyor” sendromuna tutulan ile muhtıraları görünce tornistan yapan demokratı zevatın bazı bastırılmış duygularının horttadanak hortlayıvermesi. Sular durulunca tekraren demokrasi havarisi kesileceği kesin olan bu zevat, artık buna kimi inandırabilir bilemiyoruz. Bu turnusol, kimin “aslında ne olduğunu” ortaya çıkarmış oldu.
İkinci kazanım da şu. Yarın bir gün AKP bütün kaleleri ele geçirip "nihahahaha artık zafer bizde hepinizi çarşafa sokup kuran okutacaz"derse şayet, şikayet edecek bir gerekçelerinin kalmaması. Nasıl bir gerekçe kalabilir ki erkin başında kendileri varken “güç caiz kılar, otorite kendi felsefesini dayatır” ilkesini şiar edinip şeriatı dayatanların; bir başkasının yapmasına mantıklı bir itirazları olamaz herhalde.
İşin şakası bir yana takkaler düştü, keller göründü. Kavramların içini boşaltan, eğip büken bambaşka anlamlar kotaranlar sırıtıyor artık.
Kim olduklarını anlamak da eskisi gibi zor değil. Sadece konuşmaları yetiyor.

NOT:konuya cevap cihetinde sayın sade hanımın yazdıklarını destekler bir amaç benimseyerek (pucca) rumuzlu bir üniversite öğrencisinin (başı açık) yazdıklarını ekledim umarım uygun olmuştUr.

Konu Mevt tarafından (12-01-2008 Saat 11:02 PM ) değiştirilmiştir.
Mevt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 14-01-2008, 02:05 AM   #3
Uye

Let the river flow..

s-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyors-a-d-e çok gurur duyuyor
Cevap: haydi kızlar okula, ama başörtülüler değil!!!!!

Sizdende özür dilerim sayın serkan altay.Yazımı sildim (bu forum kurallarına aykırımı bilmiyorum ama)
Yorumunuz için teşekkür ederim ve diğer güzel konularınız içinde hepsini takip ediyorum......
Alt 14-01-2008, 11:37 PM   #4
Uye

Let the river flow..

Cevap: haydi kızlar okula, ama başörtülüler değil!!!!!

Alıntı:
Beylerbeyi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bır dahakı sefere yonetıcılerden konunuzun sılınmesını ıster ısenız ve uygun gorulur ıse sılınır, bu tarz hareketler, yanı yazıp sonra vazgectım sılıyorum davranısları forum kırlılıgı yaratmaktadır...

Dolayısı ıle lutfen daha dıkkatlı olalım...
Kesinlikle haklısınız,acemiliğim için tekrar özür dilerm.

Seçenekler
Stil