![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Yazık Sana" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yazık Sana Gidiyorum işte Nefret ediyorum senden Ve şahsında tüm senli günlerimden Yazık ki onca güzelim günümü sana heba etmişim. Yazık ki sen diye, bir yalana tutsak etmişim her şeyimi. ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yazık Sana Yazık Sana Gidiyorum işte Nefret ediyorum senden Ve şahsında tüm senli günlerimden Yazık ki onca güzelim günümü sana heba etmişim. Yazık ki sen diye, bir yalana tutsak etmişim her şeyimi. Şimdi içimde koyu bir karanlıksın. Ne yüzünü ne sesini duymak istemiyorum. Varlığına tahammülüm yok. O kadar çirkinleştin ki gözümde, hangi tarafından baksam bir çöplüksün artık. Şimdi nerede, kiminle ne yapıyorsun umurumda değil. Nasılsa sen her güzel şeyi mahvedebilecek bir kabiliyetsin. Çok geçmez, sahip olduğun şu anki güzellikleri de yitireceksin. Aslında sana kızdığımdan çok acıyorum. Siyah yalanlarınla ve kendinden emin güzelliğinle her zaman üstesinden geleceğini sandığın hayatın, kimleri tahtından ettiğini bilmiyorsun. Kibrinin esiri olmuş, ihaneti bile mubah sayıyorsun. Ben bu acıyı kaldırırım. İlk değildin, son olmayacaksın. Ama şu var ki zavallı güzel; sen benim gibisini bir daha zor bulacaksın. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |