![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Gürcistan Resimleri (Tbilisi)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kendi amatör fotoğraf makinem ile çekebildiğim bir kaç adet Gürcistan resimlerini sizler ile paylaşmak istiyorum. Sanatseverler kusura bakmayın ciddençok ecemice resimler..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Kendi amatör fotoğraf makinem ile çekebildiğim bir kaç adet Gürcistan resimlerini sizler ile paylaşmak istiyorum. Sanatseverler kusura bakmayın ciddençok ecemice resimler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gürcistan Resimleri (Tbilisi) Ben gürcüyüm ama hiç Gürcistan'ı görme şansım olmaştı.Bir kaç karede olsa görmek güzel.Paylaşımın için saol. |
| | |
| | #5 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Gürcistan Resimleri (Tbilisi) Vaktn olursa kesin git gör derim. Uzuc bir memleket ve vize ihtiyacı da yok. Sadece pasaport ile gidiyorsun.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye | Cevap: Gürcistan Resimleri (Tbilisi) mimari yapısı kayda değer güzellikte.insanları nasıl acaba ???? |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Gürcistan Resimleri (Tbilisi) İnsanları bizlere çok benziyor diyebilirim. Sıkıntı hemen hemen hiç yaşamadım 5 gün boyunca. Damak lezzetleri çok hoşuma gitti özellikle mantar ile yaptıkları yemekler çok güzel
| | |
| | #8 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Aslen Gürcistan ama ANkara'da yaşıyorum Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 69 Rep: 6691 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Gürcistan Resimleri (Tbilisi) Mantar ile yapılan yemekler bizim evde de sıklıkla pişer , yanına da şarap . Demekki GÜrcülükten gelme alışkanlıkmış :)) |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Gürcistan Resimleri (Tbilisi) Bende Gürcüyüm Atalarım Batum göçmeni...Bu yaz Batum'a gitmeyi planlıyorum, yüzlerce resim çekecem. Yalnız tura katılıp gitmek istiyorum. Turlar hakkında bilgiyi nereden alabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlar var mı??? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |