![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Zaman ne çabuk geçti...." başlıklı konu görüntüleniyor, "Arkadaşlar bu foruma nette dolaşırken program indirmek için tesadüfen girmiştim.Ve üye oldum.Sanki daha dün gibi hatırlıyorum...Zaman ne çabuk geçti.... Acısıyla,tatlısıyla 1000 mesaj yaptık.... Bu mesajımın içeriğini şöyle oluşturmak istedim.... Yöneticilerden, ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | Arkadaşlar bu foruma nette dolaşırken program indirmek için tesadüfen girmiştim.Ve üye oldum.Sanki daha dün gibi hatırlıyorum...Zaman ne çabuk geçti.... Acısıyla,tatlısıyla 1000 mesaj yaptık.... Bu mesajımın içeriğini şöyle oluşturmak istedim.... Yöneticilerden, yeni üyelere kadar tüm arkadaşlarımı çook seviyorum..İyiki varsınız..İiyiki tanıdım sizleri.Daha nice 1000. mesajlara inşallah... NOT:(Yönetim kadrosundan, bana çok iyiliği dokunan abilerim ve ablalarım oldu)Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim... Saygılarımı Sunarım
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zaman ne çabuk geçti.... Tebrikler canım geleli tam 2 ay oldu ve güzel konular açtın.Başarılarının devamını dilerim.:Entusiasmado::Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Zaman ne çabuk geçti.... Çok saol ablacım.Allah ömür verirde sizlerle olabilirsem ne mutlu bana..... ;)
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |