![]() |
| | |||||||
SUPERMEYDAN ÖZEL katogorisi Mesaj Panosu forumu içinde "Hadi İtiraf Edelim!!!!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "Evet bu bölümde üyelerimiz itiraflarda bulunsun plssss:D İlk itiraf Benden Az önce kız arkadaşım benden ayrıldı ama ben ondan ayrıldığıma hiçççç üzülmedim çünkü başkasından hoşlanıyorum :D:D:D:D:D:D..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 18
Blog Mesajları: 11
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hadi İtiraf Edelim!!!!! Evet bu bölümde üyelerimiz itiraflarda bulunsun plssss:D İlk itiraf Benden Az önce kız arkadaşım benden ayrıldı ama ben ondan ayrıldığıma hiçççç üzülmedim çünkü başkasından hoşlanıyorum :D:D:D:D:D:D |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: BULGARISTAN, ROMANYA, UKRAYNA, ISTANBUL, JAKARTA Yaş: 39
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 29262 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi İtiraf Edelim!!!!! anlattigin ve yasadiklarin bu ise '' o zaman kizlar icin yazdigin teoriler sadece tavlamak icin gecerli' devamli bir arkadaslik icin degil :Entusiasmado: sen baya yalnizssin diyebilir miyiz |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi İtiraf Edelim!!!!! Bazı gerçekler vardır yazmak isterdim ama çok uzun ve sıkılırsınız diyerek birde duygu sömürüsü gibi algılanmasından korkuyorum |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: SAKARYA,TURKEY Yaş: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: Hadi İtiraf Edelim!!!!! ya buna itiraf dıyorsan bıraz abartmamısmıssın ayrılmıssın ya ayrılmamıssın ne yanii neysee |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 19 Rep: 1749 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Hadi İtiraf Edelim!!!!! Ozman sana biraz daha büyük bir itirafta bulnayım ben bir deliyim şaka değil gerçekten psikolojik sorunlarım var kafamda gerçi bu bir deli için itiraf sayılmaz ama sorunlu bir kişiliğim var...Oldumu |
| | |
| | #6 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Hadi İtiraf Edelim!!!!! Büyük bir başarı bunu söylemen.Gerçekten delimisin.....
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |