![]() |
| | |||||||
Supermeydan Kadın katogorisi Kadın Sağlığı (jinekoloji) forumu içinde "tedavimin ilk aşamasında yaşadıklarım" başlıklı konu görüntüleniyor, "Tüp bebek tedavinde şuan ilk aşama olan yumurta geliştirme aşamasındayım. 5 günden buyana ilacımı normal periyotlarda kullanmaktayım ancak ilaç kullanmaya başlamadan yaşadığım bazı problemleri daha çok yaşar oldum.En başta gelen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | tedavimin ilk aşamasında yaşadıklarım Tüp bebek tedavinde şuan ilk aşama olan yumurta geliştirme aşamasındayım. 5 günden buyana ilacımı normal periyotlarda kullanmaktayım ancak ilaç kullanmaya başlamadan yaşadığım bazı problemleri daha çok yaşar oldum.En başta gelen ise aşırı derecede ve koyu renkte akıntı olması ve idrara çok fazla çıkma. Sizce bu kullanmış olduğum ilaçdan olabilirmi arkadaşlar.Akıntının çok olması beni düşündürüyor. Teşekkürler. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 84 Rep: 8399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: tedavimin ilk aşamasında yaşadıklarım cok pardon ama tup bebek tedavisine erkeklerdemi basladi benim haberim mi yok...) yani bu akinti falan olmasi`...yumurta gelistirme asamasi ... yani konuyu acan bi erkek arkadasimizda bana tuhaf geldi yada bi alintimi bu konuda alinti yazilmasi unutuldu...
__________________ sade ve gucluyum... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |