![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Site Tanıtımları forumu içinde "RizeliGenc89 WeBLOG" başlıklı konu görüntüleniyor, "Daha önceden wordpress sistemiyle bir sponsor aracılığıyla açtığım sitem yine o sponsor sayesinde kapandı.. "Alt tarafı sponsor olucan.. Dünyaları istiyosun.." Neyse.. Daha güvenilir bir arkadaştan sponsorluk aldım.. Sağolsun.. EfendyBlog v.3.2 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | Daha önceden wordpress sistemiyle bir sponsor aracılığıyla açtığım sitem yine o sponsor sayesinde kapandı.. "Alt tarafı sponsor olucan.. Dünyaları istiyosun.." Neyse.. Daha güvenilir bir arkadaştan sponsorluk aldım.. Sağolsun.. EfendyBlog v.3.2 sistemi ile sitemi açtım.. Tasarımını değiştirdim.. Bir kaç yazı yazdım.. Sizlere sunayım dedim.. Sitemde hem kendi yaptıklarıma hemde işinize yarayabilecek bulduğum ajax olsun js olsun ps olsun asp olsun vsvs kaynaklara yer veriyorum.. İnş. yararlı olur.. Bu kadar yazacaklarım adrese geçelim.. Görüşlerinizi bekliyorum.. Anasayfa - RizeliGenc89 WeBlog (sitemde yararlandığınız yazılara tek kelimelikte olsa yorum yazarsanız çok makbule geçer teşekkürler.. ) Arkadaşlar kişisel sitem ile link değişimi yapmak isteyenler olursa hemen buracıkta cevap yazarak öm atarak yada direk iletişim msn aracılığla link değşimi yapabiliriz.. Yapan olursa çok sevinirim.. Saygılarımla.. Kod: <a href="http://www.RizeliGenc89.com" title="RizeliGenc89 WeBLOG" target="_blank">RizeliGenc89 WeBLOG</a> Başlık : RizeliGenc89 WeBLOG
__________________ RizeliGenc89 Forumu |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Etiketler |
| rize, rizeli, rizeligenc, rizeligenc89, rizeliler |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |