![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Site Tanıtımları forumu içinde "İlahi-Ezgi dinle ve indir" başlıklı konu görüntüleniyor, "S.a arkadaşlar.Buda benim kurmuş olduğum ilahi ve ezgi dinleyip aynı zamanda indirebileceğiniz sitem. ..::İSMAİL ÇANGA::.. - MP3 PORTALI yorumlar için şimdiden teşekkürler......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 11 ![]() | İlahi-Ezgi dinle ve indir S.a arkadaşlar.Buda benim kurmuş olduğum ilahi ve ezgi dinleyip aynı zamanda indirebileceğiniz sitem. ..::İSMAİL ÇANGA::.. - MP3 PORTALI yorumlar için şimdiden teşekkürler... Konu ismailcanga tarafından (16-10-2006 Saat 03:41 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | abi sana kaldıramayacağın kadar çok teşekkür ederim allah razı olsun
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 2 Rep: 11 ![]() | Teşekkürler Kardeş |
| | |
| | #4 |
Rep Gücü: 2 Rep: 11 ![]() | Cevap: Teşekkürler Kardeş S.a. Arkadaşlar sitemiz somee.com tarafından kapatıldı.Yaklaşık günde 800 tekil giriş olmaya başlayınca somee.com sebepsiz yere kapattı.Nasipse siteyi yenilersem burdan tekrardan link vereceğim.Adrese tıklayıp giden kardeşler hakkımızda yanlış düşünmesin diye bu açıklamayı ypama gereği duydum.Hayırlı geceler. |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Teşekkürler Kardeş bekliycez dostum paylaşım için saol |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: İlahi-Ezgi dinle ve indir SELAMÜNALEYKÜM... Herkese iyi akşamlar.. Ben bu siteye yeni üye oldum.. Ezgi dinlemek istiyorum ancak henüz dinlemeyi başaramadım... Acaba dinleme imkanımız var mı? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |