![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Site Tanıtımları forumu içinde "bunun için doğdunuz!!" başlıklı konu görüntüleniyor, "milli takım ve sponsoru olan ülkerin birlikteliğinden ortaya çıkmış güzel slogan aslında.. fakat bir internet sitesi aynı zamanda.. reklam filmi ve müziğini bulabileceğiniz bu site insanı fena halde gaza getiriyor ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 383 ![]() ![]() ![]() ![]() | milli takım ve sponsoru olan ülkerin birlikteliğinden ortaya çıkmış güzel slogan aslında.. fakat bir internet sitesi aynı zamanda.. reklam filmi ve müziğini bulabileceğiniz bu site insanı fena halde gaza getiriyor bilesiniz. reklam film müziğini indirdim. ezberledim hemen.. hazırım artık :) elimde bayrak sallayarak meydanlara koşabilirim:) inanılmaz keyifli ve gaza getirici.. mutlaka ziyaret edin.. duygunu paylaş bölümünde bi süprizle karşılaşılabilir ayrıca:) Bunun için doğdun! Bu duyguyu paylaş! |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Etiketler |
| futbol, mac, milli takim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |