![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Site Tanıtımları forumu içinde "(((KESİN BAKMALISINIZ))))" başlıklı konu görüntüleniyor, "GÜZEL SİTELER BÖLÜMÜ BULAMADIĞIM İÇİN BURAYA YAZIYORUM xxxxxxxxx SİLİNMİŞTİR.. KADERiMSiN.SOMEE.COM KADER AĞLATIR BİZİ KADERİMSİN *HACK RAP KOMEDİ-MİZAH ARKADAŞLIK SİTESİ hack rap portal *****Nuryuzlu.SOMEE.COM**** - Nurlu Site dini portal hepsine mod ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | GÜZEL SİTELER BÖLÜMÜ BULAMADIĞIM İÇİN BURAYA YAZIYORUM xxxxxxxxx SİLİNMİŞTİR.. KADERiMSiN.SOMEE.COM KADER AĞLATIR BİZİ KADERİMSİN *HACK RAP KOMEDİ-MİZAH ARKADAŞLIK SİTESİ hack rap portal *****Nuryuzlu.SOMEE.COM**** - Nurlu Site dini portal hepsine mod ve yönetici aranıyor Konu fuzzy tarafından (09-12-2007 Saat 04:23 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: (((KESİN BAKMALISINIZ)))) SÜPER BENCE SİTELER VE SÜPER |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 8
Cinsiyet: Rep Gücü: 682 Rep: 67146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: (((KESİN BAKMALISINIZ)))) Bir yere daha eklersen bu konuyu yada ardından flood cevap yazarsan hem konularını silerim hemde seni BANLARIM haberin olsun:Enfado::Enfado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: (((KESİN BAKMALISINIZ)))) tamam bi daha yazmam yanlış yere ekledim yanlışlıkla göremedim bu site tanıtımı bölümünü |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |