![]() |
| | |||||||
Webmaster Dünyası katogorisi Site Tanıtımları forumu içinde "Marmara Emlak Müşavirleri Derneği Kuruldu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Adnan Yeşiltaş'ın önderliğinde markalaşmayı başarmış emlak müşavirleri Marmara Emlak Müşavirleri Derneği'ni kurdular. 21. Yüz yılın en gözde mesleği olan emlak komisyonculuğunun daha düzgün ve düzeyli yürütülebilmesi için başta emlak bakanlığının ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Marmara Emlak Müşavirleri Derneği Kuruldu Adnan Yeşiltaş'ın önderliğinde markalaşmayı başarmış emlak müşavirleri Marmara Emlak Müşavirleri Derneği'ni kurdular. 21. Yüz yılın en gözde mesleği olan emlak komisyonculuğunun daha düzgün ve düzeyli yürütülebilmesi için başta emlak bakanlığının kurulmasını taslak halinde federasyona sunacaklarını kararlaştırdılar.Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. İletişim için : 0538 258 88 88 258 88 88 Mail : yesiltasemlak@yesiltasemlak.com Şairnedim cad.63/4 Beşiktaş / İSTANBUL Konu maremder tarafından (07-08-2007 Saat 11:36 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Marmara Emlak Müşavirleri Derneği Kuruldu logo çok hoş çok etkilendim çalışmalarınızda başarılar dilerim emlak camiasının böyle sanatsal böyle görsel göze hitabeden hoş davranış ve duygulara ihtiyacı olduğunu düşünüyorum KISKANÇLIĞI BIRAKALIM ARTIK ! GÜZELE GÜZEL DEMESİNİ ÖĞRENELİM. SAYGILARIMLA SEVGİLERİMLE |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Marmara Emlak Müşavirleri Derneği Kuruldu Ülkede herkes bir dernek veya klüp kurup, çörekleniyor desem kızacaksınız; ama İyide arkasdaşım sen daha loğo'na dernek adını doğru yazamamışsın nasıl müşavir olacaksın? Birde gayrimenkul gibi taşınmazlarla ilgili. Nedir bu? "MAREMDER MARMARA EMLAK MÜŞAİRLERİ DERNEĞİ" ibaresi? |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 60 ![]() | Cevap: Marmara Emlak Müşavirleri Derneği Kuruldu Çok haklısınız.Biz bunu bir reklam firmasından yaptırdık, ordan gelen resmi incelemeden foruma koyduk.Ancak bizi eleştirdiğiniz konu hakkında yaptığınız yanlışlığı kendinizde farketmemişsiniz.Türkçe'de ''Klüp'' diye bir kelime yok.Doğrusu ''Kulüp''tür . Bazı konularda eleştireceğinize destek olmayı deneseniz bu dünyada kardeşlik birlik beraberlik hiç bozulmaz. Konu maremder tarafından (07-08-2007 Saat 10:45 AM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 177 Rep: 17439 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Marmara Emlak Müşavirleri Derneği Kuruldu Eleştiri düşmanlık için değil, vizyon içindir. Bende sizin giibi yazdığım kelimeleri değiştirmek için baksaydım u harfini farkeder değiştirirdim. Siz alemi se..., kendinizi akıllı sanmaya devam ediniz. Niyetiniz reklamsa samimi olun va bu forumda da reklam bölümü var oraya reklamınızı veriniz. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |