![]() |
| | |||||||
Program Arşivi (Freeware ,Shareware ) katogorisi Egitim Programları forumu içinde "Maltada Dil Eğitimi" başlıklı konu görüntüleniyor, "English in Malta İngilizcenizi ilerletmek pratiğinizi arttırmak için isteğinize uygun konaklama, okul ve fiyat seçeneklerini size sunuyoruz. Yaşınız ve seviyeniz ne olursa olsun Malta Dil Okullarındaki kurslara tüm yıl boyunca ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Maltada Dil Eğitimi English in Malta İngilizcenizi ilerletmek pratiğinizi arttırmak için isteğinize uygun konaklama, okul ve fiyat seçeneklerini size sunuyoruz. Yaşınız ve seviyeniz ne olursa olsun Malta Dil Okullarındaki kurslara tüm yıl boyunca katılabilirsiniz.Genel İngilizceden Akademik Amaçlı İngilizceye, Sınavlara Hazırlık İngilizcesine kadar Malta'da amacınıza ve seviyenize uygun kursu bulmanız mümkün. Learn English in Malta, the heart of the Mediterranean VODAFONE SIM KARTINIZ ÜCRETSİZ...BİZDEN!!! NEDEN ISLANDS ÖZEL EĞİTİM DANIŞMANLIK? *Vize konusunda öğrencilerimize sağladığımız kolaylıklar.Vize için hiçbir ücret alınmadığı gibi,İstanbul'da bulunan Malta Başkonsolosluğunda yapılması gereken işlemler ve evrakların hazırlanmasının ISLANDS olarak üstlenilmesi ve öğrencilerimizin İstanbul'a gidiş geliş masraflarından ve brökratik işlemlerden kurtulmaları. *Şirket sahibimizin Türk olması ve en önemlisi Malta'da yaşıyor olması,öğrencilerimizn karşılaşabileceği herhangi bir sorunla yakından ilgilenmesi ve sorunların doğmadan ortadan kaldırılması.Öğrencilerimize her türlü konuda danışmanlık yaparak,yardımcı olmaya çalışması. *Malta'ya dil eğitimine gelen öğrencilerimize,istedikleri taktirde 4 ay sonra İngiltere'deki bir lisan okulunda eğitimlerine devam edebilme imkanlarını sağlaması. Detaylı bilgi almak isteyenler için: www.islands-turkey.com gurelburcu@hotmail.com ofis tel:02324215570 |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Maltada Dil Eğitimi TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |