![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi Üniversiteler forumu içinde "Üniversiteler listesi" başlıklı konu görüntüleniyor, "DEVLET ÜNİVERSİTELERİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AKDENIZ ÜNİVERSİTESİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Üniversiteler listesi DEVLET ÜNİVERSİTELERİ ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ AKDENIZ ÜNİVERSİTESİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ EGE ÜNİVERSİTESİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ FIRAT ÜNİVERSİTESİ GALATASARAY ÜNİVERSİTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ GEBZE YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HARRAN ÜNİVERSİTESİ İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ KAFKAS ÜNİVERSİTESİ KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ MERSİN ÜNİVERSİTESİ MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ MUĞLA ÜNİVERSİTESİ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ NİĞDE ÜNİVERSİTESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ VAKIF ÜNİVERSİTELERİ ATILIM ÜNİVERSİTESİ BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÇAĞ ÜNİVERSİTESİ ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ HALİÇ ÜNİVERSİTESİ FATİH ÜNİVERSİTESİ IŞIK ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ KOÇ ÜNİVERSİTESİ MALTEPE ÜNİVERSİTESİ OKAN ÜNİVERSİTESİ SABANCI ÜNİVERSİTESİ TOBB EKONOMİ VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ UFUK ÜNİVERSİTESİ YAŞAR ÜNİVERSİTESİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ VAKIF MESLEK YÜKSEKOKULLARI MERSİN DENİZ VE TİCARET MESLEK YÜKSEKOKULU ANADOLU BİL MESLEK YÜKSEKOKULU |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üniversiteler listesi tabi bunlara bu yıl yenileri de eklendi...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üniversiteler listesi Evet T.B.M.M. son anda 17 ilde de ünüversite kurulmasına karar verilince önceki 19 yeni ve 17 son kararla üniversitesi olmayan ilimazde kalmadı.? Ne diyelim hayırlı olur inşallah. |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üniversiteler listesi Peki sizce bu kadar üniversite olması doğru mu. hele hele mezunlar iş bulamıyor iken ??? Biraz da mesleki eğitim verilmeli bence çıraklık , kalfalık için |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üniversiteler listesi belki de maksat hükümet iş yapmıyor dedirtmemektir... ama nihayetinde üniversitelerin çoğalmasının eksilerinden çok artıları yok mudur?...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #6 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Üniversiteler listesi Açık söylemek gerekirse bence artıları olsada eksileri daha fazladır. Daha fazla işsiz daha fazla iş arayan yüksek okul mezunu. Tabii bunun üzerinde biraz daha düşünmem lazım. Hemen kestirip atarsam hata yapabilirim |
| | |
| | #7 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üniversiteler listesi Bun bu konuda üniversite mezun vermiyor, mezun olunuyor, herkese iş imkanı diye bir yolunda ünüversite mezunu olmaktan geçmesi kötü örnek oluyor. Yeterlilik ve ihtiyaç başka her mezunun özellikle devlet de iş bulması başka. Birde sanki ara eleman ihtiyacı için M:Y:O veya çıraklık eğitimi derken bizi rahat bırakın anadolunun geri kalmış yerleri siz yüksek okuldan başka okumayın bizim gelecektede haklarımıza müdahele eteyin anlamı aklıma geliyor. Sanki hak sadece büyük şehirlerde veya elit sayılan insanların çocuklarının hakkı gibi. |
| | |
| | #8 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Üniversiteler listesi Bir ülkede ne kadar üniversite, dershane vs. çok varsa o ülke eğitim yönünden okadar geri kalmış demektir.İnsanlarımızın eğitim almaya ihtiyaçları var çünkü bizim toplumsal bilgilerimiz yetmiyor ilk orta öğretimdeki bilgilerimiz yeterli değil hal böyle olunca üni. mezun çok veriyoruz ve işsizlik artıyor bu seferde sorun üzerine sorun.Bence bu kadar çok olacağına az ama detaylı ve belirli seviyedeki insanların ulaşabileceği kurumlar kurulsun.Kendi mesleğimde yaşadıklarımdan örnek vereyim bir bakıyorum ki çocuklara davranmaktan haberi dahi olmayan kişiyi öğretmen yapmışlar,onun vereceği eğitim,çocuğa davranışı tartışılır artık.Ama az sayıda öğretmen olupda gerçekten hakkıyla eğitim veren o çocuğu yetiştiren olsa Türkiyemizden bakın o zaman ne dahiler çıkar ve bu sadece öğretmenlikte birde diğer mesleklerimizi düşünün.Bakın ne kadar hayatımızla ilgili üniversiteler eğitim kurumları...
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |