![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi Üniversiteler forumu içinde "21 üniversiteye rektör" başlıklı konu görüntüleniyor, "YÖK Genel Kurulu, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan başkanlığında 21-22 Temmuz 2008 tarihlerinde yapılacak toplantısında, 21 üniversitenin Cumhurbaşkanına sunulacak rektör adayları belirlenecek. Kurul üyeleri, görev süresi Ağustos ayında ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 88 Rep: 8644 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 21 üniversiteye rektör YÖK Genel Kurulu, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan başkanlığında 21-22 Temmuz 2008 tarihlerinde yapılacak toplantısında, 21 üniversitenin Cumhurbaşkanına sunulacak rektör adayları belirlenecek. Kurul üyeleri, görev süresi Ağustos ayında sona erecek 21 üniversitenin rektör adaylarından Cumhurbaşkanına sunulmak üzere 3 isim belirlemek için bir araya gelecek. Kurulda, her üniversitenin aday adayları arasından 3'er isim seçilecek ve Cumhurbaşkanı'na sunulacak. Cumhurbaşkanı da 3 aday arasından birini rektör atayacak. YÖK Genel Kurulu, daha önce toplanarak her üniversitenin belirlediği 6 aday olduğu için 21 üniversiteden toplam 126 adayı mülakata almıştı. Rektör adaylarının belirleneceği 21 üniversite şunlar: Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi. Haber Kaynağı : İnternet Haber |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 2 Rep: 162 ![]() ![]() | Cevap: 21 üniversiteye rektör Eh artık sevgili cumhurbaşkanıda seçer bi güzel kendi adamlarını....Her yer akp li dolu zaten... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |