FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim > Üniversiteler

ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ

Eğitim Öğretim katogorisi Üniversiteler forumu içinde "ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: Runaw@y ´isimli üyeden Alıntı Bu konuda önceden negatif düşünüyordum.Hayır ya, ne demek diyordum.Ama düşündüm ve empati yaptım.Yani, başı kapalı bir insanın yerine koydum kendimi.Bende kapalı olsaydım, ve bu şekilde ..."

Anketimiz: ünüversitelerde başörtüsü sizce ne olmalı
ünüversitelerde başörtüsü serbest olmalı 38 65,52%
ünüversitelerde başörtüsü yasak olmalı 17 29,31%
farketmez olsada olur olmasada 3 5,17%
Katılımcı sayısı: 58. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-06-2008, 02:09 PM   #71
Banned
SUPERMEYDAN

-berk- is on a distinguished road
Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ

Alıntı:
Runaw@y´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuda önceden negatif düşünüyordum.Hayır ya, ne demek diyordum.Ama düşündüm ve empati yaptım.Yani, başı kapalı bir insanın yerine koydum kendimi.Bende kapalı olsaydım, ve bu şekilde engellemelerle karşılaşsaydım ne yapardım?.Herhalde hergün bir eylemde, yada dışa vurumlu hareketler içinde olurdum.Bu olay, çeşitli kesimlerin rant sağlama amacı oldu bence.İnatlaşmaya dönüştü.Bence başörtüsü üniversitede yasak olmamalı.İlla ülkeyi ılımlı islamcılığa sürükleyecekler diye bir kaide yok...Okullarda disiplin denen bir olay var.Tespit edildiği anda gerekli işlemler yapılır.Artık bir inanç simgesinde takılı kalmayalım.Milllet uzaya çıkıp iniyor biz halen daha bir bez parçasının getirilerini konuşuyoruz.İnsanların yeterki beyinleri kapalı olmasın.Nedir ki bu dediğimiz şey...Ben bile istemesine rağmen bu iradeyi yada inancı bulamayn bir çok insan tanıyorum.Yada kapanıp, bir ay sonra açılan insanlar var.Onun için, bu işi tartışmak akıl işi değil.Ben açıkçası zihniyeti bağlı insanların bu konuda yani türban konusunda takılı kaldıklarını düşünüyorum....Uğraşılmasın artık bu insanlarla.

Aile zoruna gelince.Bu olay çok sık yaşanıyor.Önüne geçebilmek pek kolay değil.Onun için aile yapısının en azından bu konudaki yapının değişmesi gerekiyor ve bence şuan için imkansız....
bende aynen senin gibiyim.Benim gibi düşünenleri 60 larda idam ediyolardı biz eylem yapmadıkmı hapislerde yatmadıkmı.Bu işte ona benizyo.
-berk- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 20-07-2008, 03:56 PM   #72
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

Sert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isimSert-Ünsüz bilinen bir isim
Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ

Nefesiniz tıkanacak saçmalıkları millete yetiştirmekten,
Kanayan yarayı azdırmak huyunuz ezelden...

Fazla kat çıkmayalım!

Delikanlı taklidi yapmayalım!Olalım.

Ülkemiz müslüman bi ülke..Bilmeyeniniz için söledim.

Ve bu konuların konuşulması saçma?

Bu soru şöyle olmalı.

Neden türban takmak yasak?

Etiketler
basortu, basortusu, turban, universite

Seçenekler
Stil