![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi Üniversiteler forumu içinde "ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ" başlıklı konu görüntüleniyor, "HER ŞEYİ MADDE' DE ARIYANLARIN AKILLARI GÖZLERİNDEDİR. GÖZ İSE MANEVİYATTA KÖRDÜR. Manevi değeri dünyalar kadar büyük olan örtünün değerini..... akılları gözlerinde olanlar anlayamazlar. anlamazlar ve anlamayazaklarda..... inş. en yakın zamanda ..."
| Anketimiz: ünüversitelerde başörtüsü sizce ne olmalı | |||
| ünüversitelerde başörtüsü serbest olmalı | | 36 | 65,45% |
| ünüversitelerde başörtüsü yasak olmalı | | 17 | 30,91% |
| farketmez olsada olur olmasada | | 2 | 3,64% |
| Katılımcı sayısı: 55. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #61 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 17
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3378 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ HER ŞEYİ MADDE' DE ARIYANLARIN AKILLARI GÖZLERİNDEDİR. GÖZ İSE MANEVİYATTA KÖRDÜR. Manevi değeri dünyalar kadar büyük olan örtünün değerini..... akılları gözlerinde olanlar anlayamazlar. anlamazlar ve anlamayazaklarda..... inş. en yakın zamanda akılları olması gereken yere gider. kardeşlerimizde rahat eder.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #62 |
| Banned Üyelik tarihi: Jun 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ arkadaşım bizim ailede başı örtülü yok ama sonuçta insan var benim kişsel fikrim yasak kalksın görüşler saygı olsun ben koministim başkası ateisttir dieri muhafazakar dieri solcu ama başkası deil ben önemliyim YASAK KALKSIN |
| | |
| | #63 | |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ Alıntı:
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER | |
| | |
| | #64 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #65 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 178 Rep: 17616 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ Haklısın kardeşim çok haklısın da...Maalesef herkes özgürlüğü kendine yontuyor. sınıfsal özgürlük...Hakkın ve adaletin lafta kaldığı özgürlük...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #66 | |
![]() | |
| | |
| | #67 |
| Banned | Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ Başörtüsünü inanç boyutunu göz ardı ederek çözmek imkansızdır kanaatimce. İnsanların kıyafetlerini,tercihlerini de oylamak ondan da garip. Varoluş hakkı insanların tercihlerine terkedilmemeli. Toplumun ahlaki ve evrensel değerlerle örtüşen her kıyafet serbesttir. Ona müdahale edenler,aslında hem insani hem de tüm insanlığın ortak değeri olan evrensel değerlere karşı çıkmış sayılırlar. İşin diğer yönü başörtüsünün nasıl takındığı Bir eski siyasetçinin deyimiyle etekle baş örtülmez. Başı kapatıp başka yerleri gözlerden uzaklaştırmammak ise bilinçsizliğin en bariz göstergesidir. |
| | |
| | #68 | |
| |
| | |
| | #69 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ başörtüsü yasaklansın diyen insanlar FAŞİSTTİRLER |
| | |
| | #70 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: ÜNiVERSİTEDE BAŞ ÖRTÜSÜ iyide kardeşikim diyo herkes kara çarşaf giysin diyoruz ki üniversiteye başörtülü kadınlar da girsin nasıl küpeli erkekler mini etekli kadınlar giriyor aynen öyle |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| basortu, basortusu, turban, universite |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |