![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi Üniversiteler forumu içinde "marmara eczacılık" başlıklı konu görüntüleniyor, "ben liseden bu sene mezun oldum. marmara eczacılığa gitmek istiyorum. fakat marmara eczacılıkta eğitimin ingilizce olduğunu söyledi birisi. ben internetten olup olmadığı hakkında bi bilgiye rastlamadım. bilgisi olan varmı.?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | marmara eczacılık ben liseden bu sene mezun oldum. marmara eczacılığa gitmek istiyorum. fakat marmara eczacılıkta eğitimin ingilizce olduğunu söyledi birisi. ben internetten olup olmadığı hakkında bi bilgiye rastlamadım. bilgisi olan varmı.? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: marmara eczacılık lütfen yeni bir başlık açıp aynı yazıları yazmayın.diğerini sildim .zaten konu hakkında bilgisi olan cevap yazar.teşekkür ederim..
__________________ Her Hakkım Saklıdır® |l|lllll|lll||ll||lll| 569076912008 SÜPERMEYDAN DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN www.aktifbir.com |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: marmara eczacılık cevap bekliyorum. yokmu bilen ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |