![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi Ders, ödev forumu içinde "En Sevmediğimiz dersler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Muhakkak hepimizin okul hayatı boyunce sevmediği dersler olmuştur. Kimimiz matematiği sevmez iekn kimimiz ise Fizik dersini sevmemiştir. Hatta belki de Beden eğitimi dersini dahi sevmeyenler olmuş olabilir. Peki senin en ..."
| Anketimiz: En sevmediğiniz ders | |||
| Matematik | | 16 | 40,00% |
| Fizik | | 5 | 12,50% |
| Edebiyat | | 2 | 5,00% |
| Kimya | | 3 | 7,50% |
| Biyoloji | | 5 | 12,50% |
| Tarih | | 5 | 12,50% |
| Beden Eğitimi | | 3 | 7,50% |
| Diğerleri | | 1 | 2,50% |
| Katılımcı sayısı: 40. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | En Sevmediğimiz dersler Muhakkak hepimizin okul hayatı boyunce sevmediği dersler olmuştur. Kimimiz matematiği sevmez iekn kimimiz ise Fizik dersini sevmemiştir. Hatta belki de Beden eğitimi dersini dahi sevmeyenler olmuş olabilir. Peki senin en sevmediğin ders hangisi idi ? Benim mi .... Kesinlikle Biyoloji
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler Matematik ten nefret ediyoruuuuuuummmmmm iyykk,öğğkkk |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 50 ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler matematikk bu dersden nefret ediyorum ders guzerl aslına bakılırsa ama hocaların etkisi olabilir bende ![]() |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler Aslında ben bütün derslerden nefret ediyorummmmmm ......
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #5 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 12 ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler fizikten nefret ediorum onun yüzünden sayısal seçemedim ve şimdi bütün dersleri sözel olan bi bölümde okuyorum:(halbuki matematiğe bayılırımmm |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler matematik en sevdiğim ders ama fizikten nefretttttttt ediorummmmmmmmmmmmmm |
| | |
| | #8 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler turkce-matematık mezunuyum ama bır turlu bu dersı sevemedım gıttı.hep dersten atılırdım zaten.hayatımda en buyuk yaptıgım hata o bolumu secmek oldu zaten.allah matematıkcılere yardımcı olsun |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler matematikten nefret ediyorum ıyyyyyyy.ama ingilizceyi çookkk sefiom |
| | |
| | #10 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler yanlış anladım soruyu :) Ben en çok sevdiğiniz ders algıladım o yüzden FİZİK dersini işaretledim Tamamen fizikçiyim :) Hiç sevmediğim ders yok diyebiliriz sadece hocaları sevmem :) Onlarda beni... Sevdiğim dersleri sıralarsak - Fizik - Kimya - Felsefe - Tarih - Mat . . Biyoloji ile hiç anlaşamıyoruz ve bugüne kadarda hiç bi biyoloji hocamla anlaşadım her derste kan gövdeyi götürürdü... Bana göre sevilmeyen dersler değil derslerin Öğretmenleridir dersleri sevilmeyen yapan... Bir hoca ne kadar iyiyse o derste o kadar sevilir ![]()
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |