FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim > Ders, ödev

En Sevmediğimiz dersler

Eğitim Öğretim katogorisi Ders, ödev forumu içinde "En Sevmediğimiz dersler" başlıklı konu görüntüleniyor, "oldum olası fizikten nefret etmişimdir..fakat fizik öğretmeni diye iki derste en fazla bir soru çözüp onu anlatmayı da başaramayan, sonra gidip en kazık soruları sınav diye önünüze koyan, sınav sonrası ..."

Anketimiz: En sevmediğiniz ders
Matematik 16 40,00%
Fizik 5 12,50%
Edebiyat 2 5,00%
Kimya 3 7,50%
Biyoloji 5 12,50%
Tarih 5 12,50%
Beden Eğitimi 3 7,50%
Diğerleri 1 2,50%
Katılımcı sayısı: 40. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-04-2007, 09:00 PM   #11
Yeni Kayıt

justagirl is on a distinguished road
Cevap: En Sevmediğimiz dersler

oldum olası fizikten nefret etmişimdir..fakat fizik öğretmeni diye iki derste en fazla bir soru çözüp onu anlatmayı da başaramayan, sonra gidip en kazık soruları sınav diye önünüze koyan, sınav sonrası şikayet eden öğrencilere de 'çalışmıosunuz suçu bna atıosunuz' diyip hiççç mi hiç sallamayan bi öğretmen varsa başınızda artık nefretten de öte bi tiksintiye dönüşür..dolmuşum sanki:)
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 24-04-2007, 04:30 PM   #12
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Öğretmeni sen nasıl vurmadın hayret ettim valla.
Vardır böyle tip hocalar piyasada bol bol.
sen onu bunu bırak Moment'i öğrendin mi ona bak
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 24-04-2007, 05:00 PM   #13
Yeni Kayıt

justagirl is on a distinguished road

Moment konusunda bildiğim tek şey:
çözemediğin her soruya dikme indir, üçgen oluştur yani kafandan bişiler çiz kesin sonuca ulaşırsın:)
tabi hiçbir sınavda işime yaramadı..
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-04-2007, 05:26 PM   #14
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Sanırım anlamamışsın cidden :)
ama zaten boşver bence en önemli ders felsefedir. Ne kadar nefret ederdim ama artık ne kadar çok seviyorum.
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 24-04-2007, 07:23 PM   #15
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

kimyadan nefret ediyorum bende sayısalcıyım ama lise hayatım boyunca kimyam 3 ten yukarı gelmedi karneme:)))en sevdiğim ders matematik ve geometri:)))
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil