![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi Ders, ödev forumu içinde "En Sevmediğimiz dersler" başlıklı konu görüntüleniyor, "oldum olası fizikten nefret etmişimdir..fakat fizik öğretmeni diye iki derste en fazla bir soru çözüp onu anlatmayı da başaramayan, sonra gidip en kazık soruları sınav diye önünüze koyan, sınav sonrası ..."
| Anketimiz: En sevmediğiniz ders | |||
| Matematik | | 16 | 40,00% |
| Fizik | | 5 | 12,50% |
| Edebiyat | | 2 | 5,00% |
| Kimya | | 3 | 7,50% |
| Biyoloji | | 5 | 12,50% |
| Tarih | | 5 | 12,50% |
| Beden Eğitimi | | 3 | 7,50% |
| Diğerleri | | 1 | 2,50% |
| Katılımcı sayısı: 40. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler oldum olası fizikten nefret etmişimdir..fakat fizik öğretmeni diye iki derste en fazla bir soru çözüp onu anlatmayı da başaramayan, sonra gidip en kazık soruları sınav diye önünüze koyan, sınav sonrası şikayet eden öğrencilere de 'çalışmıosunuz suçu bna atıosunuz' diyip hiççç mi hiç sallamayan bi öğretmen varsa başınızda artık nefretten de öte bi tiksintiye dönüşür..dolmuşum sanki:) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 30 ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler Moment konusunda bildiğim tek şey: çözemediğin her soruya dikme indir, üçgen oluştur yani kafandan bişiler çiz kesin sonuca ulaşırsın:) tabi hiçbir sınavda işime yaramadı.. ![]() |
| | |
| | #15 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: En Sevmediğimiz dersler kimyadan nefret ediyorum bende sayısalcıyım ama lise hayatım boyunca kimyam 3 ten yukarı gelmedi karneme:)))en sevdiğim ders matematik ve geometri:))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |