![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi Ders, ödev forumu içinde "muzallı nedir ?" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar herkese selam. MUZALLI kelimesinin anlamını bilen biri varsa ve benimle paylaşırsa çok mutlu olurum. yarın akşama kadar bu kelimenin ne anlama geldiğini öğrenmem gerekiyor. byyy..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | muzallı nedir ? arkadaşlar herkese selam. MUZALLI kelimesinin anlamını bilen biri varsa ve benimle paylaşırsa çok mutlu olurum. yarın akşama kadar bu kelimenin ne anlama geldiğini öğrenmem gerekiyor. byyy |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: muzallı nedir ? Alıntı:
Muzal Bursa ili İnegöl Kazasın da bir Köy adıdır. Köy'ün yeni adı Gündüzlü dür. Muzallı belki de bu koylü anlamındadır. yoksa tek başına bir kelime anlamı yok ,yada ben bulamadım.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: muzallı nedir ? teşekkür ederim.şimdilik bununla yetinmem gerekiyor sanırım. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |