FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim > Ders, ödev

Projeksiyonda kimya dersi sunuları (ppt)

Eğitim Öğretim katogorisi Ders, ödev forumu içinde "Projeksiyonda kimya dersi sunuları (ppt)" başlıklı konu görüntüleniyor, "12.SINIF KİMYA SUNU PROGRAMI: 12.SNIF.exe ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... indir 11.SINIF KİMYA SUNU PROGRAMI: RapidShare: 1-Click Webhosting ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-03-2008, 09:38 PM   #1
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

alikasim is on a distinguished road
Projeksiyonda kimya dersi sunuları (ppt)

12.SINIF KİMYA SUNU PROGRAMI:
12.SNIF.exe ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... indir

11.SINIF KİMYA SUNU PROGRAMI:
RapidShare: 1-Click Webhosting indir

10.SINIF KİMYA SUNU PROGRAMI:
10.SINIF.exe ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... indir

Tüm sınıfların 4 yıllık lise kimya müfratadaına uygun olarak ders sunumları hazırlanmıştır. Konuların türüne göre görsel efektler, flash animasyonlar, deney videoları çözümlü test, test ve konu ile ilgili ÖSYM soruları ile öncelikle öğretmenlerin projeksiyon cihazında ve akıllı tahtada dersi işlemesine imkan sağlamaktadır. Ders işlenişinde teknolojinin imkanlarından yararlanmak istiyorsanız ve tebeşir yada kalem ile kara tahta kullanmak artık size zor geliyorsa sizin için mükemmel bir yöntem olacaktır. Öğrenciler için de mükemmel bir kaynak oluşturur. Çünkü en az üç kaynak kullanılarak konular ve test soruları bir araya getirilmiştir. Öğrenciler özel derslere vaktinizi ve paranızı boşa harcamayın ve ödev yapmakla uğraşmayın.

Her sınıf kimya dersi için ayrı ayrı sunum CD si hazırlanmıştır. Tüm kimya müfradatını bir arada isteyenler için sunumlar isteğe göre DVD ortamında sunulmaktadır. Ayrıca öğrencilerin derse hazırlıklı gelmelerini sağlamak için konuların tamamı yazıcıdan çıktı alınmasına imkan tanıyan Microsoft Word ortamında sunulmaktadır.

İletişim: e-posta: alikasim55@hotmail.com

Web: Projeksiyonda Kimya Dersi
alikasim isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 25-03-2008, 10:49 PM   #2
Banned
SUPERMEYDAN

gs_erel is on a distinguished road
Cevap: Projeksiyonda kimya dersi sunuları (ppt)

ben 4. sınıftayım kimya yok
gs_erel isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:57 PM .