![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi öss, kpss forumu içinde "KPDS programı" başlıklı konu görüntüleniyor, "KPSS Türkçe Ders Notları Programı 1.0 Tıklayın Acılan sayfadan indirin..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | KPDS programı
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: KPDS programı Arkadaşım maalesef link ölmüş:frown: |
| | |
| | #3 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KPDS programı KPSS Türkçe ders notları programı (V 2.0) Aşağıdaki program "Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ömür Güner" tarafından azırlanmıştır. KPSS konularından olan,: - Sözcükte anlam - Cümlede anlam - Paragraf bilgisi - Yazım kuralları - Noktalama işaretleri - Ses bilgisi - Anlatım bozuklukları programda yer almaktadır. Program konuları açıklamakta ve örneklemektedir. ![]() BBC tarafından hazırlanan ve İngilizce kelime alıştırmaları yapmak isteyenlere harika bir kelime oyunu sunan bu eğlenceli program ile zamana karşı yarışırken, İngilizce kelime dağarcığınızın ne seviyede olduğunu da görebileceksiniz. HARİKA BİR KELİME OYUNU 3 Seviyeden oluşan bu kelime oyunu şu İngilizce Dil Seviyelerine göre ayrılmıştır: + TEMEL SEVİYE (EASY) + ORTA SEVİYE (MEDIUM ) + iLERİ SEVİYE (DIFFICULT) BİLGİSAYARINIZ SESİNİ AÇIN ! Programda çıkan cümle ve kelimelerin okunuşunu da duyabilmek için, bilgisayarınızın sesi açık olmalıdır. Duyacağınız telaffuz İNGİLİZ AKSANIDIR http://www.bbc.co.uk/worldservice/le...r_shell_en.swf
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: KPDS programı Açıkçası KPDS programını bilgisayarıma indirebileceğim bişi zannetmiştim ben.:confused: İngilizce öğreten bir program olarak düşünmüştüm.Yine de teşekkürler. |
| | |
| | #5 | ||
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: KPDS programı Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: KPDS programı Download yazan yere bastığımda KPSS Türkçe programı iniyor İngilizce değil.Ama emeğin için ,paylaşımın için ve yazdıklarıma cevap verdiğin için teşekkürler arkadaşım.sağolasın |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |