![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi öss, kpss forumu içinde "ÖSS Puan Hesabı Programı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öss puan hesaplama programı hem pratik hem de ÖSYM standartlarında hazırlanmış çok güzel bir program. Hiçbir ek programa hatta kurmaya bile gerek yok. Program iki bölümden oluşuyor. Bunlardan birincisi doğru ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÖSS Puan Hesabı Programı Öss puan hesaplama programı hem pratik hem de ÖSYM standartlarında hazırlanmış çok güzel bir program. Hiçbir ek programa hatta kurmaya bile gerek yok. Program iki bölümden oluşuyor. Bunlardan birincisi doğru ve yanlışları ek***siz girdiğinizde program size ek punansız ÖSS puanınızı vermektedir. İkincisi ise Y-ÖSS puanınızı vermektedir. UCRETSIZDIR
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |