![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi öss, kpss forumu içinde "ÖSYS kılavuzu" başlıklı konu görüntüleniyor, "2008-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Adaylar, ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlanan ''2008-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu''na göre tercihlerini belirleyecek. Ayrıca adaylar, kılavuzu, baskısının ve ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 464 Rep: 45461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÖSYS kılavuzu 2008-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı. Adaylar, ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlanan ''2008-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu''na göre tercihlerini belirleyecek. Ayrıca adaylar, kılavuzu, baskısının ve dağıtımının tamamlanmasından sonra 3 YTL karşılığında başvuru merkezlerinden edinebilecek. Kılavuzda, yükseköğretim programlarının 2007-ÖSYS'deki en küçük puanları ile son yerleşen adayların başarı sıraları yer alıyor. Tercihler 23 Temmuz-4 Ağustos 2008 tarihleri arasında yapılacak. Tercih işlemi için bankaya ayrıca para yatırılmayacak. Öte yandan, tercih gönderme süresi uzatılmayacak. ÖSYM, yerleştirme işlemlerinin tamamlanmasıyla 20 Ağustos'a kadar sonuçları açıklamayı planlanıyor. 2008-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu KAPAK İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİLER TABLO 3A TABLO 3B TABLO 4 TABLO 3A, TABLO 3B VE TABLO 4'TE YER ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ KOŞUL VE AÇIKLAMALARI TABLO 5 TABLO 5'TE YER ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ KOŞUL VE AÇIKLAMALARI TABLO 6A TABLO 6B TABLO 6C TABLO 7 TABLO 8 YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ ve YURTLAR KURUMUNA (YURT-KUR) AİT BAŞVURU FORMU NASIL DOLDURULACAKTIR? YURT-KUR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN YÜKSEKÖĞRENİM GENÇLİĞİNE HİZMETLERİ 2007-2008 ÖĞRETİM YILI YURT-KUR BAŞVURU FORMU DUYURULAR TÜBİTAK 2205-YURT İÇİ LİSANS BURS PROGRAMI DUYURUSU POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI GÜVENLİK BİLİMLERİ 2008-2009 AKADEMİK YILI GİRİŞ ŞARTLARI POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULLARI 2008-2009 AKADEMİK YILI GİRİŞ ŞARTLARI 2007-2008 ÖĞRETİM YILINDA ÖRGÜN ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN ÖDEDİKLERİ KATKI PAYLARI VE İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN ÖDEDİKLERİ ÖĞRENİM ÜCRETLERİ ÜNİVERSİTELERİN İNTERNET ADRESLERİ kaynak
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Etiketler |
| klavuz, osys |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |