![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi öss, kpss forumu içinde "ÖSS giriş belgesi ulaşmayanlara uyarı" başlıklı konu görüntüleniyor, "ÖSS'ye girecek adaylardan, eline sınava giriş belgesi geçmeyenlerin, büyük şehirlerde posta işleme merkezlerine, diğer illerde ise en yakın posta dağıtım merkezine nüfus cüzdanlarıyla başvurmaları istendi. Alıntı: PTT Genel Müdürlüğünden yapılan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 284 Rep: 27642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ÖSS giriş belgesi ulaşmayanlara uyarı ÖSS'ye girecek adaylardan, eline sınava giriş belgesi geçmeyenlerin, büyük şehirlerde posta işleme merkezlerine, diğer illerde ise en yakın posta dağıtım merkezine nüfus cüzdanlarıyla başvurmaları istendi. Alıntı:
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır | |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |