![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi AOF (Açık Öğretim fakültesi) forumu içinde "üniversite ile ilişiğim kesildimi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Meslek yüksekokulu mezunuyum. Acıkoğretim fakultesine geçiş hakkımı kullandım.Hazırlık sınıfında kaldım. Acaba üniversite ile ilişiğim kesildimi? Yardım ederseniz sevinirim...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | üniversite ile ilişiğim kesildimi Meslek yüksekokulu mezunuyum. Acıkoğretim fakultesine geçiş hakkımı kullandım.Hazırlık sınıfında kaldım. Acaba üniversite ile ilişiğim kesildimi? Yardım ederseniz sevinirim. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 75 Rep: 7287 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: LÜTFEN YARDIM En yakın AÖF (İllerde var)bürosuna öğrenci nosu veya kimliğinizle başvurup, Transkriptinizi isteyiniz. Oradan ilişiğinizin kesilip,kesilmediğini ve yeni kaydınızı nasıl yapacağınızı öğreniniz. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |