![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi öss, kpss forumu içinde "Kpds Kasım dönemi için başvurular yarın başlıyor." başlıklı konu görüntüleniyor, "ANKARA - Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Kpds) Kasım dönemi için başvurular yarın başlıyor. ÖSYM´den yapılan açıklamaya göre, sınav 11 Kasım Pazar günü Adana, Ankara, Antalya, Bursa, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ANKARA - Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Kpds) Kasım dönemi için başvurular yarın başlıyor. ÖSYM´den yapılan açıklamaya göre, sınav 11 Kasım Pazar günü Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van ile Lefkoşa´da yapılacak. Yabancı dil bilgisi seviyesini tespit etmek veya yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personelinin gireceği Kpds için gerekli evraklar, yarından itibaren 21 Eylül´e kadar üniversite rektörlüklerinden temin edilebilecek. Ayrıca, başvuru merkezleri ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve YerleÅŸtirme Merkezi adresli internet sitesinden öğrenilebilecek. Kamu kurum ve kuruluşlarında mütercim ve tercüman ya da bilgi işlem çözümleyicisi ve programcısı olarak görev yapanlar ile bu görevler için başvuruda bulunan, ayrıca herhangi bir kurumda çalışmamakla birlikte yabancı dil seviyesini tespit ettirmek isteyen fakülte ve yüksekokul mezunları da bu sınava katılabilecekler. Kasım 2007 Kpds, ingilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Arapça, Bulgarca, Çince, Danca (Danish Dili), Farsça, Hollandaca (Dutch dili), İrlandaca, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Sırpça, Ukraynaca ve Yunanca dillerinde yapılacak. (ANKA)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |