![]() |
| | |||||||
Eğitim Öğretim katogorisi öss, kpss forumu içinde "Lise Bi Başka Alem" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ben bu yıl öğrenim hayatımın on birinci yılını bitirdim ve ÖSS ye girdim.Sonunda bitti ve rahatladım diye o kadar hoşuma giyorduki bu böyle taki geçen haftaya kadar.Geçen hafta veda partimiz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: izmir/Buca Yaş: 17
Blog Mesajları: 10
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lise Bi Başka Alem Ben bu yıl öğrenim hayatımın on birinci yılını bitirdim ve ÖSS ye girdim.Sonunda bitti ve rahatladım diye o kadar hoşuma giyorduki bu böyle taki geçen haftaya kadar.Geçen hafta veda partimiz vardı.Ben okula ÖSS ye hazırlanmak için bir ay önceden gitmemeye başladım tabi benim keyifler yerindeydi hiç aklıma arkadaşlarım gelmiyodu.İşte geçen hafta partide hepsini birden görünce bi hoş oldu içim.Ozaman anladım ki onlardan ayrılmak bana çok pis koydu.Zor oldu geçirdimiz günler geldi aklma gözlerim doldu bende biraz ağladım.Şuan bile hala liseye Gitmek istiyorum çünkü arkadaşlarımda ayrılmak çok zor gelyo bana.Lise bi başka alem yaşarken fark etmiyorsu aama bittikten sonra offf yaaaa nese yaşadığınız anın farkına varın... İYİ Forumlar |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |