FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu key ödemeleri Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim > öss, kpss

Ö.S.S.

Eğitim Öğretim katogorisi öss, kpss forumu içinde "Ö.S.S." başlıklı konu görüntüleniyor, "öss girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.unutmayın genelde aklınıza ilk gelen cevap genelde doğrudur.;) ben daha önce ÖSYMde çalışmış birisiyim. ÇOK ÖNEMLİ:imkansız demeyin,lütfen sınavda cevap kağıdınızı kimsenin görmediğine emin olun.arkanızdaki,yan sıranızdaki ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-06-2007, 06:49 PM   #1
Uye

efelenen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça...

efelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecek
Exclamation Ö.S.S.

öss girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.unutmayın genelde aklınıza ilk gelen cevap genelde doğrudur.;) ben daha önce ÖSYMde çalışmış birisiyim.
ÇOK ÖNEMLİ:imkansız demeyin,lütfen sınavda cevap kağıdınızı kimsenin görmediğine emin olun.arkanızdaki,yan sıranızdaki farklı sınav kitapçığı olsa bile sizin cevapları aynen yazarsa kopya işlemine tabii tutulursunuz.böyle şeyler yaşandı.dikkatli olun.hepinize başarılar.
efelenen isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 17-06-2007, 12:21 AM   #2
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: Ö.S.S.

Alıntı:
efelenen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öss girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.unutmayın genelde aklınıza ilk gelen cevap genelde doğrudur.;) ben daha önce ÖSYMde çalışmış birisiyim.
ÇOK ÖNEMLİ:imkansız demeyin,lütfen sınavda cevap kağıdınızı kimsenin görmediğine emin olun.arkanızdaki,yan sıranızdaki farklı sınav kitapçığı olsa bile sizin cevapları aynen yazarsa kopya işlemine tabii tutulursunuz.böyle şeyler yaşandı.dikkatli olun.hepinize başarılar.
Paylaşım ve hatırlatma güzeldi, Teşekkürler.

Forum üyelerimizden ÖSS'a bizzat katılanlara, katılanların, Anne, Baba, Kardeş veya Arkadaş gibi yakını olanlara başarılar ve herşeyin gönüllerince olmasını dilerim.

Ayrıca literatürlere bir vesile ile BABALAR günü olarak giren Haziran ayının üçüncü PAZARI dolaysıylada tüm babaların BABALAR GÜNÜ'nü kutluyorum.

Sağlık ve Mutluluk, Başarı dileklerimle.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 17-06-2007, 01:33 AM   #3
Uye

efelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecekefelenen pırlanta bir gelecek

Alıntı:
yönetyrd´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Paylaşım ve hatırlatma güzeldi, Teşekkürler.

Forum üyelerimizden ÖSS'a bizzat katılanlara, katılanların, Anne, Baba, Kardeş veya Arkadaş gibi yakını olanlara başarılar ve herşeyin gönüllerince olmasını dilerim.

Ayrıca literatürlere bir vesile ile BABALAR günü olarak giren Haziran ayının üçüncü PAZARI dolaysıylada tüm babaların BABALAR GÜNÜ'nü kutluyorum.

Sağlık ve Mutluluk, Başarı dileklerimle.
bende babalar günü hatırlatması için teşekkür ederim.şu aralar bana hergün pazartesi gibi geliyor:)
Alt 17-06-2007, 01:55 PM   #4
spermeydan 1.güzeli

sheytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Haydi bastır GALATASARAY-En büyüksün GALATASARAY-Yönetim,Futbolcu,Taraftar-Şampiyonsun GALATASARAY

Blog Mesajları: 5
sheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyorsheytan çok gurur duyuyor

cooook kötüydü yaaa offff
sheytan isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-06-2007, 10:52 AM   #5
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Alıntı:
sheytan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cooook kötüydü yaaa offff
Canını sıkma Sheytan. Bakmışsın aslında sen yanlış diye hatırladığın tüm sorular doğru çıkmış.
Hadi Allah senin için hayırlı olanı versin
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-06-2007, 10:59 AM   #6
Uye

kalksın bu sınav yaa.insanları istediği üni.ye sokamıyor ama strese sokmakatandabaşka bişeye yaramıyor. allah çalışanlarının emeğini zayii etmez inşallah.
Alt 18-06-2007, 11:03 AM   #7
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Alıntı:
efelenen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kalksın bu sınav yaa.insanları istediği üni.ye sokamıyor ama strese sokmakatandabaşka bişeye yaramıyor. allah çalışanlarının emeğini zayii etmez inşallah.
Sınav'ın kalkması çözüm getirmeyecek gibi ama sınav da bir çözüm değil.
Köklü bir reform gerekiyor bence eğitim sisteminde.
Sınavsız bir sistem ama başarılı öğrenciyi ödüllendirecek bir sistem
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 18-06-2007, 11:08 AM   #8
Aktif Uye

serseriozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünya Bol olmuş neye yarar Ayakkabım Dar olduktan sonra !!

serseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyorserseriozi çok gurur duyuyor
serseriozi - MSN üzeri Mesaj gönder serseriozi - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Sıvav demeyin

Hayatımda en nefret ettiğim birilerinin bana soru sorması

hele bu soru bir den fazla olursa benim de sınavım var sevmiyorum ben sınavı ya

ortacı sana da kolay gelsin hafta sonu allah sana da yardım etsin
Alt 18-06-2007, 01:32 PM   #9
Yeni Uye

depresyoner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SeVdİğİn KaDaR SeViLeCeKsİn..!!!!

depresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taşdepresyoner kıymetli bir taş

3 saat 15 dakika ya hani sınav...
hani ne kadaaarrr çok dedirtiyo ilk bakışta....

yaaa işte o zaman dilimi yetmiyo adama...
şimdi bakıyorum bakamadığım sorulara da hiç kalem oynatmasamda yapabileceğim kafadan 6 soru var....

tabi ki sınav benden daha önemli diil...diyebiliyorum ama...
ideal oluşturmuşsunuz..ki ders çalışmak için insanın gaza gelmesi lazım birazda...
şahsen ben kendimi o şekilde tetikledim...şimdi hayalimdeki üniversitenin üstüne bir bardak soğuk su içtim...
ancak yeni üniversitelere bakıyorum...
yada aynı üniv yine olur belki ama başka bölüm düşünürüm...

artık elimizde kalanlarla yapacaklarımızı en iyi şekilde değerlendirme vakti...
...hatta seneye bir kez daha sınava girmeyi düşünebilir arkadaşlar...

hiçbir zaman hiçbirşey için geç kalınmış değildir...
Alt 18-06-2007, 01:40 PM   #10
Uye

Öğrenci Seçme Sınavı'nda (ÖSS) sahtekarlık yapan 2'si öğretmen 46 kişinin Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor. Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinin yanı sıra Adıyaman, Hatay ve Mersin'de yakalanarak Şanlıurfa'ya getirilen çete üyelerinin, yarın adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Şanlıurfa'da 6 ay önce 6 kişilik bir grubun Öğrenci Seçme Sınavı için adayların yerine para karşılığında kendi adamlarını sınava sokmaya hazırlandığını belirleyen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, başlattığı teknik takibi dün sonuçlandırarak Sınav Çetesi'ni çökertti.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'yla ortaklaşa yürütülen "Sistem" kod adı verilen operasyonu gerçekleştiren Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü, dün yapılan ÖSS sınavı öncesi Şanlıurfa merkezde 2 kişiyi, Birecik ilçesinde 2'si öğretmen 16 kişiyi gözaltına aldı. Çetenin diğer 28 üyesinin de aynı saatlerde Adıyaman, Hatay ve Mersin'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanarak gözaltına alındıkları bildirildi.

35 bin YTL karşılığında adayların yerine başkasını sınava soktuğu iddia edilen çete üyeleri; Birecik, Adıyaman, Hatay ve Mersin'den Şanlıurfa'ya getirildi. Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şubesi'nde sorgulamaları süren 2'si öğretmen 46 çete üyesinin yarın adliyeye çıkartılması bekleniliyor.

İHA-AA

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:59 AM .