FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim

17 ilimize üniversite kuruluyor

YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "17 ilimize üniversite kuruluyor" başlıklı konu görüntüleniyor, "AK Parti İstanbul Milletvekili Tayyar Altıkulaç’ın başkanlığında toplanan Komisyon, tasarıyı "tali komisyon" olarak görüştü. Komisyon, 17 ilde üniversite kurulmasını öngören tasarıyı benimsedi. Tasarıya göre, Karaman, Ağrı, Sinop, Siirt, Nevşehir, Karabük, ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2007, 08:42 PM   #1
Uye Grubu

KopiLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes doğar yasar ve ölür.Önemli olan hayatı nasıl yaşadığınızdır

Blog Mesajları: 19
KopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyor
17 ilimize üniversite kuruluyor

AK Parti İstanbul Milletvekili Tayyar Altıkulaç’ın başkanlığında toplanan Komisyon, tasarıyı "tali komisyon" olarak görüştü.

Komisyon, 17 ilde üniversite kurulmasını öngören tasarıyı benimsedi.

Tasarıya göre, Karaman, Ağrı, Sinop, Siirt, Nevşehir, Karabük, Kilis, Çankırı, Artvin, Bilecik, Bitlis, Kırklareli, Osmaniye, Bingöl, Muş, Mardin ve Batman’da üniversite kurulacak.

Memleketimede Kuruluyormus Hayırlı olsun ,sevindim bu habere
KopiLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 12-04-2007, 09:26 PM   #2
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor
Cevap: 17 ilimize üniversite kuruluyor

bence fabrikaların çokluğuyla deyilde ürettikleri malın kalitesiyle övünmek lazım
bugüne kadar 17 tane yeni buluşa imza atabilmişlermi merak ettim doğrusu
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 18-05-2007, 09:05 AM   #3
SITE ADMİN

YukseLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güclu insanlar daima Uysal,Zayıf insanlar daima Hırcındır

Blog Mesajları: 21
YukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyorYukseLL çok gurur duyuyor
Cevap: 17 ilimize üniversite kuruluyor

TBMM Genel Kurulu'nda, 17 ilde üniversite kurulmasını öngören kanun tasarısı kabul edilerek yasalaştı.
Kanuna göre, Karaman, Ağrı, Sinop, Siirt, Nevşehir, Karabük, Kilis, Çankırı, Artvin, Bilecik, Bitlis, Kırklareli, Osmaniye, Bingöl, Muş, Mardin ve Batman'da üniversite kuruldu.
Yeni kurulan 17 üniversite dolayısıyla akademik, idari ve döner sermaye alanlarında yaklaşık 30 bin kadro ihdas edildi.
Bu üniversitelere bağlanan yükseköğretim kurumlarının teşkilatı, mevcut kadroları, ödenekleri, bina ve tesisleri, araç ve gereci ile her türlü taşınır ve taşınmaz malları, başka bir işleme gerek kalmaksızın, bağlandıkları üniversitelere devredildi.

Yeni kurulan üniversiteler

Karaman'da "Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi", Ağrı'da "Ağrı Dağı Üniversitesi", Kilis'te "Kilis 7 Aralık Üniversitesi", Çankırı'da "Çankırı Karatekin Üniversitesi", Artvin'de "Artvin Çoruh Üniversitesi", Bitlis'te "Bitlis Eren Üniversitesi", Osmaniye'de "Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi", Muş'ta "Muş Alparslan Üniversitesi", Mardin'de "Mardin Artuklu Üniversitesi" adıyla üniversite kurulurken, diğer yeni kurulan üniversiteler, illerin ismini taşıyacak.

Seçenekler
Stil