FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim

YÖK işine baksın

YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "YÖK işine baksın" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar yarın yökün emriyle her ünv. ankaraya öğrenci gönderecek ve orda cumhuriyet yürüyüşü yapacak.zamanında geçici olarak kurulan YÖK şimdi siyasi yüzünü gösteriyor. ben bir yüksekokul öğrencisiyim ve bugün veri yapıları ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2007, 05:39 PM   #1
Uye

karaca10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kafanda binbir planla gömerler bi gün...

karaca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli biri
YÖK işine baksın

arkadaşlar yarın yökün emriyle her ünv. ankaraya öğrenci gönderecek ve orda cumhuriyet yürüyüşü yapacak.zamanında geçici olarak kurulan YÖK şimdi siyasi yüzünü gösteriyor.
ben bir yüksekokul öğrencisiyim ve bugün veri yapıları dersinden sınavım vardı.eğer kendi bilgisayarlarını getiren arkadaşlar olmasaydı saatlerce sıra bekleyecek veya bozuk bir bilgisayara oturup zayıf not alacaktım.
YÖK cumhuriyet yürüyüşü adı altında hükumete engel olmaya çalışmak yerine cumhuriyete yakışır öğrenci yetiştirmeye çalışsın.
Sponsored Links
Alt 12-04-2007, 05:52 PM   #2
Uye Grubu

KopiLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes doğar yasar ve ölür.Önemli olan hayatı nasıl yaşadığınızdır

Blog Mesajları: 19
KopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyor
Cevap: YÖK işine baksın

Alıntı:
yökün emriyle her ünv. ankaraya öğrenci gönderecek ve orda cumhuriyet yürüyüşü yapacak
Alıntı:
hükumete engel olmaya çalışmak
cumhuriyet yürüyüşü yapmak hükumete engel olmak mıdır pek anlamadım.Yani bu hukumet Cumhuriyet hukumeti degilmidir? yoksa Turkiyedeki rejim Cumhuriyet degilmidir.

Kelimeleri secerken daha dikkatli davranalım. Bu yuruyusu onaylamıyorsan katılmazsın. Keske bu yuruyusler belli aralıklarda devamlı yapılsa da Cumhuriyetimizin kıymetini bilip kucuklere anlatabilsek
KopiLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 12-04-2007, 06:01 PM   #3
Uye

karaca10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kafanda binbir planla gömerler bi gün...

karaca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli biri

arkadaşım o cumhuriyet yürüyüşü R. TAYYİP ERDOĞAN'ın cumhurbaşkanı olmaması için yapılacak... ERDOĞANIN cumhurbaşkanı olup olmaması beni ilgilendirmiyor ama YÖKün başka işi yok mu ?...
zaman gazetesinin bi köşe yazısındaki başlığı çok hoşuma gitti mousemiz yok tıklamaya otobüsle gidiyoruz mitinge...
dediğim gibi arkadaşım adı cumhuriyet yürüyüşü ama niyet farklı biraz araştır istersen...
Alt 12-04-2007, 06:21 PM   #4
Uye Grubu

KopiLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes doğar yasar ve ölür.Önemli olan hayatı nasıl yaşadığınızdır

Blog Mesajları: 19
KopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyorKopiLL çok gurur duyuyor

Ben yukarıda YOK u savunmuyorum Yuruyusun icerigi ve amacınada yorum getirmedim ,sadece senin kelimelerine takıldım
1 -Hukumeti cumhuriyete karsıymıs gibi gosteriyorsun
2- Kendini Cumhuriyet karsıtıymıs gibi gosteriyorsun
3- Bu forumu Zor durumda bırakıyorsun ( Bir yoneticinin bunları bilmesi lazım,Bu tur mesajlar forum kapattırır haberin olsun)
KopiLL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 12-04-2007, 08:16 PM   #5
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

yollar yürümekle aşınmaz bırakın yürüsünler ha unutmadan yürüsünlerde kime veya neye karşı kimin yanında yürüdüklerini bilerek yürüsünler futbol maçında türkiye laiktir laik kalacak diye bağarmanın gerehi olmadıhı gibi bu durumdada böyle birşeye gerek görmüyorum ve bu yüzdende kimseye gitmelerini tavsiye etmiyorum
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-05-2007, 06:44 PM   #6
Yeni Kayıt
kendi denizimin biricik kaptanıyım

caferkurt is on a distinguished road
caferkurt - MSN üzeri Mesaj gönder

gidcek yürüyecek o kadar şey var ki birisi cumhurbaşkanı olmaması için farklı yerden çekip sündürüenler ve bunu da eğitim gibi yüksek bir şuranın yapması yürekler acısı....YÖK mü kaldı bu ülkede Cumhuriyeti savunup adına mitingler düzenleyecek tek kurum yazık çok yazık alenen eğitimde siyaset yapan eğitimin zirvesinde bir kurumumuz var
caferkurt isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 03-05-2007, 06:49 PM   #7
Banned

Gizli_prens_07 is on a distinguished road

ayne kardeş sana katılıyorum kardeş yök işine baksin :-)
Gizli_prens_07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil