![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "YÖK işine baksın" başlıklı konu görüntüleniyor, "arkadaşlar yarın yökün emriyle her ünv. ankaraya öğrenci gönderecek ve orda cumhuriyet yürüyüşü yapacak.zamanında geçici olarak kurulan YÖK şimdi siyasi yüzünü gösteriyor. ben bir yüksekokul öğrencisiyim ve bugün veri yapıları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | YÖK işine baksın arkadaşlar yarın yökün emriyle her ünv. ankaraya öğrenci gönderecek ve orda cumhuriyet yürüyüşü yapacak.zamanında geçici olarak kurulan YÖK şimdi siyasi yüzünü gösteriyor. ben bir yüksekokul öğrencisiyim ve bugün veri yapıları dersinden sınavım vardı.eğer kendi bilgisayarlarını getiren arkadaşlar olmasaydı saatlerce sıra bekleyecek veya bozuk bir bilgisayara oturup zayıf not alacaktım. YÖK cumhuriyet yürüyüşü adı altında hükumete engel olmaya çalışmak yerine cumhuriyete yakışır öğrenci yetiştirmeye çalışsın.
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 | ||
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YÖK işine baksın Alıntı:
Alıntı:
Kelimeleri secerken daha dikkatli davranalım. Bu yuruyusu onaylamıyorsan katılmazsın. Keske bu yuruyusler belli aralıklarda devamlı yapılsa da Cumhuriyetimizin kıymetini bilip kucuklere anlatabilsek | ||
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YÖK işine baksın arkadaşım o cumhuriyet yürüyüşü R. TAYYİP ERDOĞAN'ın cumhurbaşkanı olmaması için yapılacak... ERDOĞANIN cumhurbaşkanı olup olmaması beni ilgilendirmiyor ama YÖKün başka işi yok mu ?... zaman gazetesinin bi köşe yazısındaki başlığı çok hoşuma gitti mousemiz yok tıklamaya otobüsle gidiyoruz mitinge... dediğim gibi arkadaşım adı cumhuriyet yürüyüşü ama niyet farklı biraz araştır istersen...
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Sinop
Blog Mesajları: 19
Cinsiyet: Rep Gücü: 52 Rep: 4954 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YÖK işine baksın Ben yukarıda YOK u savunmuyorum Yuruyusun icerigi ve amacınada yorum getirmedim ,sadece senin kelimelerine takıldım 1 -Hukumeti cumhuriyete karsıymıs gibi gosteriyorsun 2- Kendini Cumhuriyet karsıtıymıs gibi gosteriyorsun 3- Bu forumu Zor durumda bırakıyorsun ( Bir yoneticinin bunları bilmesi lazım,Bu tur mesajlar forum kapattırır haberin olsun) |
| | |
| | #5 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YÖK işine baksın yollar yürümekle aşınmaz bırakın yürüsünler ha unutmadan yürüsünlerde kime veya neye karşı kimin yanında yürüdüklerini bilerek yürüsünler futbol maçında türkiye laiktir laik kalacak diye bağarmanın gerehi olmadıhı gibi bu durumdada böyle birşeye gerek görmüyorum ve bu yüzdende kimseye gitmelerini tavsiye etmiyorum |
| | |
| | #6 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: YÖK işine baksın gidcek yürüyecek o kadar şey var ki birisi cumhurbaşkanı olmaması için farklı yerden çekip sündürüenler ve bunu da eğitim gibi yüksek bir şuranın yapması yürekler acısı....YÖK mü kaldı bu ülkede Cumhuriyeti savunup adına mitingler düzenleyecek tek kurum yazık çok yazık alenen eğitimde siyaset yapan eğitimin zirvesinde bir kurumumuz var |
| | |
| | #7 |
| Banned Üyelik tarihi: Apr 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: YÖK işine baksın ayne kardeş sana katılıyorum kardeş yök işine baksin :-) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |