![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "ingilizce dil egitimi..." başlıklı konu görüntüleniyor, "oncelikle ingilizce dil egitimi hakkinda sorusu olanlar cekinmeden sorabilirler.. uzun zamandan beri amerikada yasiyorum... ingilizce adina bir cok projede calisiyorum... www.teslcafe.com/forum dil okullari konusunda yardimci olacaktir.. ve yol gostercektir.. amerika ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | ingilizce dil egitimi... oncelikle ingilizce dil egitimi hakkinda sorusu olanlar cekinmeden sorabilirler.. uzun zamandan beri amerikada yasiyorum... ingilizce adina bir cok projede calisiyorum... www.teslcafe.com/forum dil okullari konusunda yardimci olacaktir.. ve yol gostercektir.. amerika hakkinda merak ettiklerinizi ve sorularinizi direk yasayanlardan ogrenin.. hangi okullara tavsiye ettiklerini sorun... www.englishpractise.net burdanda sorabilirsiniz.. elimizden geldigince cevap vermeye calisacagiz.. saygilar.. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |