![]() |
|
| | |||||||
Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Yüksel Adıbelli, Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı gibi e-okul sistemindeki sorunun giderilmediğini ve başta Ege bölgesi olmak üzere okullarda öğrencilerin yüzde 50'sinden fazlasına bugün karne verilemediğini söyledi.
![]() |
| | BackLink | Seçenekler |
| | #1 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Rep Gücü: 66359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Öğrencilerin yarısı karnesiz Eğitim-İş Sendikası Genel Başkanı Yüksel Adıbelli, Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıkladığı gibi e-okul sistemindeki sorunun giderilmediğini ve başta Ege bölgesi olmak üzere okullarda öğrencilerin yüzde 50'sinden fazlasına bugün karne verilemediğini söyledi. İzmir'de temaslarda bulunan Adıbelli, bugün karne günü olması dolayısıyla sendika olarak e-okul uygulamasının sonuçlarını izlediklerini belirtti. Adıbelli, son günlerde e-okul sisteminin çalışmadığını ve iflas noktasına geldiğini dile getirerek, şunları ifade etti: “Milli Eğitim Bakanlığı, bugün karnelerin sorunsuz şekilde dağıtılacağını söyledi. Oysaki bugün İzmir'deyim ve İzmir'deki okulların bir çoğu karne dağıtamıyor. Diğer illerimizden de benzer telefonlar sendikamıza ulaştı. Bakanlığa bağlı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün bu sistemde geri kaldığı, teknik donanım ve personel açısından yetersizliği ortaya çıkmıştır. Bize ulaşan şikayetlere göre Türkiye çapında bir çok öğretmen gün içerisinde e-okula bir türlü ulaşamadı, dün akşam hepsi evlerinde sabahlara kadar çalışarak karneleri hazırlamaya çalıştılar. Hatta büyük bir kısmı mesaiden sonra internet kafelerden karne bastırmaya çalıştı. Bu durum, sistemin iflasıdır.” gerçekgundem
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Nerden: Türkiye
Rep Gücü: 66359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burası Ankara ve buradada öğrenciler bugün karne alamadılar...
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | bu durumumuz ne olacak? nereye kadar böyle devam edecek bu yetimlerin hakki böylemi kurunacak. karakizta milleti sokaklara döktüler, öyretmen isportacilik,taksi sofarlugu yapiyor. sistem cöktü kurumlar bittinereye gidiyoruz bilende yok!:
__________________ sevmek güzellik ister, güzellik emek, hayat siir gibi olmali, siir gibi kisa ama bir kitap kadar anlamli |
| | |
| | #4 |
| Hiper Aktif ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Nerden: ISTANBULLU -YURTDISINA OTURUYORUM
Rep Gücü: 79951 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Merhaba! Ahhhh! Biz cocukken boyle olaylar olmuyordu. Aksam mutlaka karne masanin ustunde. Duruma gore tebrik/azarlama. Bu durumdan harmandali oynuyan kac cingoz vardir simdi. Ahhhhh ki, Ah! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| |