![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Lise öğretmenleri için not giriş programı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Lise öğretmenlerine hitap eden, excelde hazırlanmış bir çalışma. En çok 18 ders ve 45 öğrenci kaydı yapabiliyorsunuz. Yazılı sonuçları girildiğinde, ortalamalara ve sınav sonuçlarına dair istatistiki bilgilere kolayca ulaşabiliyorsunuz. Sınıflarınız ..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 24 Rep: 2092 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lise öğretmenleri için not giriş programı Lise öğretmenlerine hitap eden, excelde hazırlanmış bir çalışma. En çok 18 ders ve 45 öğrenci kaydı yapabiliyorsunuz. Yazılı sonuçları girildiğinde, ortalamalara ve sınav sonuçlarına dair istatistiki bilgilere kolayca ulaşabiliyorsunuz. Sınıflarınız arasında başarı durumuna göre sıralamalar yapabiliyorsunuz program Yavuz KOÇtarafından hazırlanmıştır downloads |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Lise öğretmenleri için not giriş programı öncelikle yaptığınız proğram çok güzel olmuş. ancak yeni sistem de 44,85 gibi bir ortalama 45 olarak gözükmüyor. bu değişikliği proğrama nasıl yansıtabileceğimi öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkür ederim. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |