![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Okul Kütüphane" başlıklı konu görüntüleniyor, "Okul Kütüphane 1.0 (1.08 MB) URETICININ ACIKLAMASI Okul kütüphaneleri için hazırlanmış olan program ile kütüphanelerde yapılması gereken tüm işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Programın ilk çalıştırılmasında kullanıcı adı : admin, Şire 1 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Sinop
Cinsiyet: Rep Gücü: 13 Rep: 944 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Okul Kütüphane Okul Kütüphane 1.0 (1.08 MB) URETICININ ACIKLAMASI Okul kütüphaneleri için hazırlanmış olan program ile kütüphanelerde yapılması gereken tüm işlemler kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Programın ilk çalıştırılmasında kullanıcı adı : admin, Şire 1 dir. Daha sonra başka kullanıcılara yetkiler verebilir kendi profilinizi düzenleyebilirsiniz. Program menüleri oldukça sade işlevselliği ise yüksektir. Yeni kitap ve kitaplara ait detayları girebilir, silebilir, düzenleyebilir, arşive gönderebilir, ödünç verebilir, geri alabilir. Okunan kitaplarla ilgili detaylı istatistikler tutabilir. Bütün bölümlerin yazıcı çıktıları alınabilir. Ayrıca detaylı yazdırma, kitap geciktirenlerin listesini alma gibi özel çıktılar alınabilir. Öğretmenler ve normal üyeler için ayrı ayrı iade günü belirleyebilir, iade süresi geçmiş kitap ve üyeleri farklı renkte görebilirsiniz. En çok okunan kitaplar, en çok okuyanlar ve en çok kitap okuyan sınıfları görebilirsiniz. kitap alışverişlerini sadece kitap kodlarını ve üye numaralarını girerek gerçekleştirebilirsiniz. Program başlığında kurumunuzun adını görebilirsiniz. Kullanıcı profilleri düzenleyebilir, kullanıcılara program üzerinde istediğiniz yetkileri verebilirsiniz. DOWNLOADS |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Okul Kütüphane Güzel bir programa benziyor yarın okuluma kurup bilgileri yükleyeceğim. Çok teşekkürederim.:smile::smile: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |