![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "2. Kademe Sınıf geçme not cetveli programı" başlıklı konu görüntüleniyor, "URETICI NOTU: 1, 2. kanaat not cetvelleri ile sınıf geçme defterini bu program ile kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Program birleştirilmiş sınıflar için hazırlanmaya başlanmış, daha sonra müstakil sınıflı büyük okullara uyarlanmıştır. Bu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 2. Kademe Sınıf geçme not cetveli programı URETICI NOTU: 1, 2. kanaat not cetvelleri ile sınıf geçme defterini bu program ile kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Program birleştirilmiş sınıflar için hazırlanmaya başlanmış, daha sonra müstakil sınıflı büyük okullara uyarlanmıştır. Bu programı hem birleştirilmiş sınıflı okullar hem de müstakil sınıflı büyük okullar için kullanabilirsiniz. Program öncelikle bilgisayar ile yeni tanışanlar düşünülerek geliştirilmiştir. İhtiyaç duymayacağınız kısımlar, hata yapıp programı bozmamanız için korunmuştur. 1. Kademe (1,2,3,4,5. Sınıf) sınıf geçme defterini indirmek için tıklayınız. 2. Kademe (6,7,8. Sınıf) sınıf geçme defterini indirmek için tıklayınız.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |