![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Zeka Testi" başlıklı konu görüntüleniyor, "İlginç bir test , İtiraf edeyim ben 1 soruya doğru cevap verebildim Tam ekran..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 407 Rep: 39735 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zeka Testi İlk zürafa ve fil sorusunu bildim. Aslan sorusuna cevabım ormana çağrı yaptırmak için gönderdiği tellal oldu, buda olsa olsa maymundur dedim. Timsah sorusuna ise haritada köprü ararım yada bir ağaç devirir geçerim dedim. Evet kabul ben bir profosyonelim analatik düşünce diye birşey öğrettiler hepsi bunun suçu.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Nerden: ıstanbul yedıtepe Yaş: 35
Blog Mesajları: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 370 Rep: 36856 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Zeka Testi ilk üç soruya dogru cvp ne yanı sımdı ben anaokul cocugu sevıyesındemıyım yok daha neler sadece hafıza ve hızlı dusunme gucuyle alakalı:D |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| test, zeka |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |