![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "sınıfta kalanlara önemli duyuru" başlıklı konu görüntüleniyor, "Milli eğitim bakanlığına veya arkadaşlarınıza gönderilecek dilekçe örneği 1. Daha önceki yıllarda ağustos sonu eylül başında yapılan ortalama yükseltme sınavlarının, okulların kapanmasını takiben yapılması tüm öğrencilere ders çalışmak için zaman ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 253 ![]() ![]() ![]() | sınıfta kalanlara önemli duyuru ![]() ![]() Milli eğitim bakanlığına veya arkadaşlarınıza gönderilecek dilekçe örneği1. Daha önceki yıllarda ağustos sonu eylül başında yapılan ortalama yükseltme sınavlarının, okulların kapanmasını takiben yapılması tüm öğrencilere ders çalışmak için zaman bırakmamaktadır. Bu nedenle ortalama yükseltme sınavlarının eskiden olduğu gibi ağustos sonu-eylül başına alınması veya ikinci hak olarak haziran ayına da konulması yerinde olacaktır. 2. Sınıf geçme yönetmeliğine getirilen yeni sistem gereği; Lise 1’ler 3 zayıfla bir üst sınıfa geçiyor Lise 2 ve lise 3’ler 2’şer zayıfla sınıfı geçiyor. Diğer taraftan lise 2’de olan, alttan 3 borcu bulunan ve lise 2’de 2 zayıf daha ekleyip bunu 5 zayıfa çıkaran öğrenci sınıfını geçebiliyorken, 3 ve 4 zayıfla sınıfta kalınıyor. Kimilerinin 2, kimilerinin 3 ve kimilerinin 5 zayıfla bir üst sınıfa tekrar etmelerinde anayasal eşitsizlik mevcuttur. Yasal mevzuatta değişiklik yapılması zorunludur. Konu kahverengipanter tarafından (14-07-2008 Saat 12:30 AM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |