![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "öğretmenler de sınava girdi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavı yapıldı. 400 öğretmen ter döktü.. Fen, Sosyal Bilimler, Spor ve Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavı Sakarya Endüstri Meslek Lisesi'nde yapıldı. Sınava çeşitli branşlardan 400 öğretmen ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 74 Rep: 7280 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öğretmenler de sınava girdi Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavı yapıldı. 400 öğretmen ter döktü.. Fen, Sosyal Bilimler, Spor ve Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavı Sakarya Endüstri Meslek Lisesi'nde yapıldı. Sınava çeşitli branşlardan 400 öğretmen katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm illerde uygulanan sınav saat 10.00'da başladı ve 110 dakika sürdü. Fen Liseleri, Sosyal Bilimler Liseleri, Spor Liseleri ve Anadolu Liseleri'nde görev yapacak öğretmenlerin belirleneceği sınavda adaylara; Türkçe'den 15, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi'nden 15, Öğretmenlik Meslek Bilgisi'nden 25 ve branştan 45 soru olmak üzere toplam 100 soruluk test uygulandı. Sakarya Endüstri Meslek Lisesi'nde 20 salonda gerçekleştirilen sınava çeşitli branşlarda görev yapan 400 öğretmen katıldı. Haber Kaynağı : İnternet Haber |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |