FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim

ÖSS'de baraj puanları düşürüldü

YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "ÖSS'de baraj puanları düşürüldü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, ÖSS'de önlisans programlarını tercih edebilmek için 160 baraj puanı ile lisans programlarını tercih edebilmek için gerekli 185 baraj puanını ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-06-2008, 07:28 PM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat ÖSS'de baraj puanları düşürüldü

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, ÖSS'de önlisans programlarını tercih edebilmek için 160 baraj puanı ile lisans programlarını tercih edebilmek için gerekli 185 baraj puanını “daha çok adayın geçebileceğini” bildirdi.

ÖSS'DE BARAJ PUANLARI DÜŞÜRÜLDÜ

Ön lisans ve açık öğretim için ÖSS taban puanı 145, lisan programları için 165 olarak yeniden belirlendi.

Yarımağan, YÖK Genel Kurul toplantısının öğleden sonraki bölümüne katıldı. Toplantıda yaklaşık 1,5 saat kalan Yarımağan, YÖK binasından ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ÖSS baraj puanları ile ilgili konuda YÖK'ün açıklama yapacağını ifade eden Yarımağan, toplantıda baraj puanları ile ilgili görüşlerini dile getirdiğini söyledi. Yarımağan, “Açıklamalarda, görüş alış verişinde bulunduk ama açıklamayı Kurul yapsın” diye konuştu.
Gazetecilerin, “Toplantıda sizin önerileriniz üzerinden mi konuşuldu?” sorusuna Yarımağan, “Evet” karşılığını verdi.
“Yani baraj puanları düşecek mi?” sorusuna Yarımağan, “Daha çok kişi 160-185'in üzerinde puan alabilecek” yanıtını verdi.
Ünal Yarımağan, yarın İstanbul'da Maltepe Üniversitesi'nde bir seminere katılacağını ve konunun teknik ayrıntılarını burada anlatacağını sözlerine ekledi.

kaynak

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:37 PM .