![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Kızına 80 Bin Soru Okudu" başlıklı konu görüntüleniyor, "Görme engelli kızına tam 80 bin soru okuyarak ÖSS'ye hazırladı. İşte bir babanın müthiş azmi... Görme özürlü oğlu Muhammed Mustafa Başyiğit'in, okuduğu 50 bin soru ile Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 70 Rep: 6841 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kızına 80 Bin Soru Okudu Görme engelli kızına tam 80 bin soru okuyarak ÖSS'ye hazırladı. İşte bir babanın müthiş azmi... Görme özürlü oğlu Muhammed Mustafa Başyiğit'in, okuduğu 50 bin soru ile Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nü kazanmasına vesile olan baba Hüseyin Başyiğit, bu sefer sınava kızı Pembe Şeyma Başyiğit'i getirdi. Göremediği için ders çalışması sorun olduğundan kızına 80 bin soru okuyan baba Başyiğit, kızı Şeyma'nın ağabeyinin kazandığı Türkçe öğretmenliğinde okumak istediğini ifade etti. Şeyma'nın geçen yıl Gazi Üniversitesi Görme Engelliler Öğretmenliği'ni kazandığı hatırlatan baba Başyiğit, "Kararına saygı duydum ve sınava tekrar hazırladım" diye konuştu. Haber Kaynağı : İnternet Haber |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 34 Rep: 3241 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kızına 80 Bin Soru Okudu Çocuğuna(larına) gerçek bir baba olmayı başaran tüm babaların babalar gününü kutluyorum. Benim babişkomunda babalar gününü kutluyor tombiş yanaklarından özlemle öpüyorum. onun bana tattırdığı babalık lezzeti için teşekkür ediyorum.Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip eder inşallah. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kızına 80 Bin Soru Okudu tüm babaların babalar günü kutlu olsun
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |