![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "İlköğretim Yıllık Planları, Ders İşleniş şekilleri v.s ..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Elime bi cd geçti. Baktım bu öğretmenlerimizin işine yarar dedim. İnternete yüklediğim ilk dosya oldu kendisi... İşiniz kolaylaşsın diye hemenpaylasa yükledim. İçinde ilköğretim 1. - 2. - 3. - 4. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 20 ![]() | İlköğretim Yıllık Planları, Ders İşleniş şekilleri v.s ... Elime bi cd geçti. Baktım bu öğretmenlerimizin işine yarar dedim. İnternete yüklediğim ilk dosya oldu kendisi... İşiniz kolaylaşsın diye hemenpaylasa yükledim. İçinde ilköğretim 1. - 2. - 3. - 4. - 5. - 6. - 7. - 8. sınıflar yıllık ders planları var. Hangi yıl hangi müfredat bilemem ama sanırım işinize yarar çünkü konuları işlerken nelerden faydalanabilir hepsini yazmışlar. Tamamını kontrol edemedim ama sanırım hepsi word yada excel belgesi. İnşallah eğitim camiasına bi katkım dokunmuştur. İyi Dersler... Link: Plan için burayı tıklayın. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |