FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin reklam verin reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim

Öğrencilere müjde

YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Öğrencilere müjde" başlıklı konu görüntüleniyor, "Milli Eğitim Bakanlığı, ÖSS'ye girecek öğrencilerin 1 hafta erken tatile gireceğini açıkladı. Öğrenciler bu zaman zarfında idari izinli sayılacak. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, yayınladığı genelgeyle lise son sınıf öğrencilerinin ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-05-2008, 06:37 PM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Biz Türküz Vatan bizim Bayrak bizim VATAN ve BAYRAK şereftir ******** ne bilsin!!!!

Blog Mesajları: 6
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
stat Öğrencilere müjde

Milli Eğitim Bakanlığı, ÖSS'ye girecek öğrencilerin 1 hafta erken tatile gireceğini açıkladı. Öğrenciler bu zaman zarfında idari izinli sayılacak.

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, yayınladığı genelgeyle lise son sınıf öğrencilerinin 15 Haziran'da yapılacak ÖSS'ye daha rahat hazırlanabilmeleri amacıyla 9-13 Haziran 2008 tarihleri arasında izinli sayılacaklarını bildirdi.

Bakan Çelik'in yayınladığı, “Ortaöğretim Kurumları Son Sınıf Öğrencileri” konulu genelgede, Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Sınıf Geçme ve Sınav Yönetmeliği'nin 63. maddesinin, orta öğretim kurumlarında ders yılının 180 iş gününden az olmaması esasını hükme bağladığı belirtildi. Buna göre, 2007-2008 ders yılının 13 Haziran 2008'de sona ereceği kaydedilen genelgede şöyle denildi:

“ÖSS'nin 15 Haziran 2008'de yapılacak olması sebebiyle öğrencilerin sınavlara psikolojik olarak daha rahat girmelerinin sağlanması ve bu yöndeki motivasyonlarının artırılması, yıl boyunca yoğun bir çalışma temposu gösteren öğrencilerin sınav streslerinin azaltılması amacıyla öğretim programlarının ve yıl içinde yapılan yazılı, sözlü değerlendirmelerin tamamlanmış olması da dikkate alınarak, 2007-2008 öğretim yılı ortaöğretim kurumları son sınıf öğrencilerinin bu yıla mahsus olmak üzere 9-13 Haziran 2008 tarihleri arasında izinli sayılmaları, devamsızlıklarının 6 Haziran 2008 itibariyle değerlendirilmesi uygun görülmüştür.

Ancak, 3308 sayılı kanun hükümlerine göre işletmelerde beceri eğitim gören öğrencilerin ders yılının son haftasında yapılması gereken yıl sonu beceri sınavları çalışma takviminde belirtilen tarihlerde yapılacaktır.”

Öte yandan Bakanlığın, OKS'ye girecek öğrenciler için de bu yönde bir çalışma yaptığı öğrenildi.
kaynak

Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll|
569076912008
SÜPERMEYDAN

DİĞER KONULARIM İÇİN TIKLAYIN
http://www.supermeydan.net/forum/image.php?type=sigpic&userid=59583&dateline=121882  6917

doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links

Etiketler
oss, sinav

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:29 AM .