FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları reklam verin 2008 öss yerleştirme sonuçları reklam verin reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim

Ales .....:)))

YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Ales .....:)))" başlıklı konu görüntüleniyor, "“Gazetelerdeki köşe yazıları giderek magazinciler tarafından yazılmaya başlandı. Bir zamanlar siyaset veya ekonomi alanında yazı yazanlar bile magazine kayıyorlar. Okunmak için bunun zorunlu olduğunu hissediyorlar. Bir ömür vererek yazılan bilim ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-05-2008, 09:25 AM   #1
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

güney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Ales .....:)))

“Gazetelerdeki köşe yazıları giderek magazinciler tarafından yazılmaya başlandı. Bir zamanlar siyaset veya ekonomi alanında yazı yazanlar bile magazine kayıyorlar. Okunmak için bunun zorunlu olduğunu hissediyorlar. Bir ömür vererek yazılan bilim kitapları en fazla bin tane satarken, kulaktan dolma bilgilerle, efsanelerle yazılan kitaplar rekora koşuyor. Televizyonlarda dizi ve magazin haberleri yayınlamaktan belgesellere zaman kalmıyor. ‘Dünyayı sarsan’ haberler çabucak geçiştiriliyor, manken, sarhoş sürücü, gecekondu yıkımı haberleri dakikalarca yayınlanıyor.”

"Aşağıdakilerden hangisi bu paraçada yakınılan durumlardan biri değildir?"

11 Mayıs Pazar güne yapılan ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Sınava) sınavında sorulan bu soruda sizce garip bir durum varmı?
güney isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 13-05-2008, 11:41 AM   #2
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

güney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyorgüney çok gurur duyuyor
Cevap: Ales .....:)))

Arkadaşlar sizce bu soruda bir gariplik yokmu ?? Bana ters gelen bir şeyler var ve ben sizin görüşlerinizi merak ediyorum....
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 13-05-2008, 12:38 PM   #3
1. şiir yarışması birincisi

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ötelerden habersiz nizama lanet olsun ...

RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Alıntı:
güney´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
“Gazetelerdeki köşe yazıları giderek magazinciler tarafından yazılmaya başlandı. Bir zamanlar siyaset veya ekonomi alanında yazı yazanlar bile magazine kayıyorlar. Okunmak için bunun zorunlu olduğunu hissediyorlar. Bir ömür vererek yazılan bilim kitapları en fazla bin tane satarken, kulaktan dolma bilgilerle, efsanelerle yazılan kitaplar rekora koşuyor. Televizyonlarda dizi ve magazin haberleri yayınlamaktan belgesellere zaman kalmıyor. ‘Dünyayı sarsan’ haberler çabucak geçiştiriliyor, manken, sarhoş sürücü, gecekondu yıkımı haberleri dakikalarca yayınlanıyor.”

"Aşağıdakilerden hangisi bu paraçada yakınılan durumlardan biri değildir?"

11 Mayıs Pazar güne yapılan ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Sınava) sınavında sorulan bu soruda sizce garip bir durum varmı?

Garip olan,gecekondu yıkımı haberinin dakikalarca yayınlanıyor olmasının soruda garip karşılanması ve magazinel olaylar ile bir tutulmasıdır diye düşünüyorum...Birilerinin evini başına yıkmaktır garip ve acı olan....
RABİA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 13-05-2008, 01:14 PM   #4
SUPER MODERATOR
Altın Üye (mayıs 2008)

hak verilmez alınır!!!

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Garip olan,gecekondu yıkımı haberinin dakikalarca yayınlanıyor olmasının soruda garip karşılanması ve magazinel olaylar ile bir tutulmasıdır diye düşünüyorum...Birilerinin evini başına yıkmaktır garip ve acı olan....
İşte bu "rabia" banada garip gelen buydu...Nasıl olurda bir ev yıkımını ,magazin dünyasıyla aynı kefeye koyup ta sorarlar bu soruyu...

Gerçekten hayret verici bir durum ...yazık....
Alt 13-05-2008, 01:43 PM   #5
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

durup dururken kimse kimsenin evini yıkmaz yıkamazda .......

eğer birilerinin haklarını gasp ederek gece kondu yapan ve oralara yerleşen kişiler evleri yıkılırken çok yaygara koparıyorlarsa magazin haberi gibi gözüke bilir.....

bence bu tür yapıların yıkılması hiçde acı değildir....

biri gelip sizin arsanıza ev yapsa ve burası benim dese eminim ki sizler bırakın evini yıkmayı adamı...........neler yapasınız kimbilir...

dip not:ben kimsenin evinin yıkılmasını istemem.....keşke böyle durumlar hiç yaşanmasa...

atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-05-2008, 03:35 AM   #6
Yeni Kayıt
SUPERMEYDAN

bocurgat will become famous soon enough

gecekondular masum başkalarının arazisine girerek yapılmıyor. çalışma yaptım, ordan biliyorum. çalıştığım araştırma yüzde 10 örneklemliydi, gayet güvenilir yani. geçmişte belediyeler, kendileri yer gösteriyor, göz yumuyorlardı. çoğunlukla hazine arazilerine ve 2b arazilerine gecekondu kuruldu. şimdi 2bler ve bu hazine arazileri değerlendi, gecekondular tarafından bayındır kılındı. bu yerleşim mekanı haline gelmiş yerlere el konuyor.
geçmişte işe yaramaz diye düşünülen bölgelere bugün el koymaya çalışılıyor. bu da böyle bir propagandayla mümkün oluyor: el koydular, hırsızlar,vs vs. ama bu kötülüğü görmayelim die bu haberler önemsizleştiriliyor vs vs.
bocurgat isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 14-05-2008, 01:26 PM   #7
Banned
Taş yeşermez geçmiş olsa da nevbahar

atmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyoratmaca34 çok gurur duyuyor

Alıntı:
bocurgat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
gecekondular masum başkalarının arazisine girerek yapılmıyor. çalışma yaptım, ordan biliyorum. çalıştığım araştırma yüzde 10 örneklemliydi, gayet güvenilir yani. geçmişte belediyeler, kendileri yer gösteriyor, göz yumuyorlardı. çoğunlukla hazine arazilerine ve 2b arazilerine gecekondu kuruldu. şimdi 2bler ve bu hazine arazileri değerlendi, gecekondular tarafından bayındır kılındı. bu yerleşim mekanı haline gelmiş yerlere el konuyor.
geçmişte işe yaramaz diye düşünülen bölgelere bugün el koymaya çalışılıyor. bu da böyle bir propagandayla mümkün oluyor: el koydular, hırsızlar,vs vs. ama bu kötülüğü görmayelim die bu haberler önemsizleştiriliyor vs vs.

gece kondu yapımlarına izin verilirken oy avcılığı yapılıyormu..................?

hazine arazilerine göz yummak..........!

tabi bu konu dışı bir tatışma olur dostum......

iyi forumlar
atmaca34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:15 AM .