FORUM SUPERMEYDAN  
Web Tasarım Estetik Estetik prefabrik key ödemeleri Alışveriş

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > YAŞAM > Eğitim Öğretim

"Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk"

YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde ""Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk"" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) öğrencileri Ece Çakıcı ve Barış Ersoy, dünyanın en zeki 45 öğrencisi arasına girmeyi başararak, ABD Dışişleri Bakanlığınca verilen Benjamin Franklin Transatlantik Burs Programı'na katılmayı hak etti. ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2008, 01:09 PM   #1
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor
"Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk"

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) öğrencileri Ece Çakıcı ve Barış Ersoy, dünyanın en zeki 45 öğrencisi arasına girmeyi başararak, ABD Dışişleri Bakanlığınca verilen Benjamin Franklin Transatlantik Burs Programı'na katılmayı hak etti.
GKV'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Amerikan devlet adamı ve diplomat Benjamin Franklin adına düzenlenen burs programı, dünya gençleri arasında uluslararası iş birliğini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Burs programı kapsamında düzenlenen Gençler için Yaz Enstitüsü'ne katılmaya dünya genelinden 45 öğrenci hak kazandı. Bu öğrenciler arasında GKV Özel Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisi Ece Çakıcı ile GKV Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Barış Ersoy da yer aldı.

ABD Adana Konsolosu Eric Green, GKV'de katıldığı törende, öğrencilere bursu kazandıklarının müjdesini verdi.

Benjamin Franklin bursunun dünyanın en zeki 45 öğrencisine verildiğini ifade eden Green, bu öğrenciler arasında iki Türk öğrencinin bulunmasının önemli olduğunu kaydetti.

Green, bursu kazanan öğrencilerin, dünyanın burs kriterlerine uyan "en zeki çocuklar" olduğunu vurguladı.

ABD Dışişleri Bakanlığınca verilen Benjamin Franklin Transatlantik Bursu'nun 35 Avrupa ve Asya ülkesinden yüz binlerce öğrenci arasından sadece 45 öğrenciye verildiği öğrenildi.

kaynak
Herşey Yarı Fiyatına..
Alt 09-04-2008, 02:04 AM   #2
Aktif Uye

erkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyorerkişi çok gurur duyuyor
Cevap: "Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk"

Bu forumda bazen çok güzel ve içeriği zengin konulara ulaşırken, bazende böyle parıltılı güzel haberler içeren konulara bir yorum dahi görememek beni üzüyor. Boş sayılacak başlıklarda üst üste cevap ve görüş serdedenler nerede, birde sevinci paylaşmak yokmu, yoksa burada da paralı eğitim veya dünyaya açılmaya duygusu ve korkusu sizi engelliyor.

Emeğine sağlık değerli arkadaşım.
erkişi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 09-04-2008, 04:18 AM   #3
Uye

guzin_abla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep Gücü: 43 Rep: 4200
guzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyorguzin_abla çok gurur duyuyor

Bu ne onur verici bir durum Türk milleti için neler yapabileceğimizi neler başarabileceğimizi iki genç arkadaşımız,çocuğumuz göstermiş ,kanıtlamış onları yürekten kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum....Allah yollarını açık etsin inşallah...
guzin_abla isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Alt 09-04-2008, 05:21 PM   #4
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Alıntı:
erkişi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu forumda bazen çok güzel ve içeriği zengin konulara ulaşırken, bazende böyle parıltılı güzel haberler içeren konulara bir yorum dahi görememek beni üzüyor. Boş sayılacak başlıklarda üst üste cevap ve görüş serdedenler nerede, birde sevinci paylaşmak yokmu, yoksa burada da paralı eğitim veya dünyaya açılmaya duygusu ve korkusu sizi engelliyor.

Emeğine sağlık değerli arkadaşım.
Nihayet cevap yazan oldu rica ederim arkadaşım ben gurur duyarak bu paylaşımı yaptım okumaya değer görüp yorum yaptığın için sen sağol:Entusiasmado:

Alıntı:
guzin_abla´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ne onur verici bir durum Türk milleti için neler yapabileceğimizi neler başarabileceğimizi iki genç arkadaşımız,çocuğumuz göstermiş ,kanıtlamış onları yürekten kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum....Allah yollarını açık etsin inşallah...
Bencede Allah yollarını açık etsin inşallah nice nice Dünyada ismimizi duyuracak kişiler kazanırız umuyorum inşallah:Entusiasmado:
Alt 09-04-2008, 05:25 PM   #5
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

hakikaten göğüs kabartıcı bir durum ,emeğinize sağlık gülüm,iyi forumlar :))
umarım biz de kendi içimizdeki cevherleri korumayı biliriz , beyin göçü vermeyiz inşallah...
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2008, 05:29 PM   #6
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Gurur verici...Ülkemizin isimlerini ve kendi isimlerini en güzel şekilde dünyaya duyurdular.Birgün dünya benim de adımı duyacak...Çok yakında...
Alt 09-04-2008, 05:31 PM   #7
1. avatar yarışma birincisi

mrs.x.ray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BoŞuNaDıR yAkArIş ÇiZiLeNe....

mrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyormrs.x.ray çok gurur duyuyor

Alıntı:
RABİA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Gurur verici...Ülkemizin isimlerini ve kendi isimlerini en güzel şekilde dünyaya duyurdular.Birgün dünya benim de adımı duyacak...Çok yakında...
hayırdır ,umarım hayırlı bir olaydır ya merak ettim şimdi,biz de öğrenelim söyle de.
mrs.x.ray isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-04-2008, 05:32 PM   #8
1. şiir yarışması birincisi
Altın Üye (Ağustos 2008)

RABİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bizim de bir Adımız var.Ezan ile Kondu,Sela İle Bitecektir.

Blog Mesajları: 22
RABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyorRABİA çok gurur duyuyor

Bekleyin ve görün ...

Seçenekler
Stil