![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde ""Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk"" başlıklı konu görüntüleniyor, "Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) öğrencileri Ece Çakıcı ve Barış Ersoy, dünyanın en zeki 45 öğrencisi arasına girmeyi başararak, ABD Dışişleri Bakanlığınca verilen Benjamin Franklin Transatlantik Burs Programı'na katılmayı hak etti. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk" Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) öğrencileri Ece Çakıcı ve Barış Ersoy, dünyanın en zeki 45 öğrencisi arasına girmeyi başararak, ABD Dışişleri Bakanlığınca verilen Benjamin Franklin Transatlantik Burs Programı'na katılmayı hak etti. GKV'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından Amerikan devlet adamı ve diplomat Benjamin Franklin adına düzenlenen burs programı, dünya gençleri arasında uluslararası iş birliğini güçlendirmeyi amaçlıyor. Burs programı kapsamında düzenlenen Gençler için Yaz Enstitüsü'ne katılmaya dünya genelinden 45 öğrenci hak kazandı. Bu öğrenciler arasında GKV Özel Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencisi Ece Çakıcı ile GKV Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencisi Barış Ersoy da yer aldı. ABD Adana Konsolosu Eric Green, GKV'de katıldığı törende, öğrencilere bursu kazandıklarının müjdesini verdi. Benjamin Franklin bursunun dünyanın en zeki 45 öğrencisine verildiğini ifade eden Green, bu öğrenciler arasında iki Türk öğrencinin bulunmasının önemli olduğunu kaydetti. Green, bursu kazanan öğrencilerin, dünyanın burs kriterlerine uyan "en zeki çocuklar" olduğunu vurguladı. ABD Dışişleri Bakanlığınca verilen Benjamin Franklin Transatlantik Bursu'nun 35 Avrupa ve Asya ülkesinden yüz binlerce öğrenci arasından sadece 45 öğrenciye verildiği öğrenildi. kaynak
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk" Bu forumda bazen çok güzel ve içeriği zengin konulara ulaşırken, bazende böyle parıltılı güzel haberler içeren konulara bir yorum dahi görememek beni üzüyor. Boş sayılacak başlıklarda üst üste cevap ve görüş serdedenler nerede, birde sevinci paylaşmak yokmu, yoksa burada da paralı eğitim veya dünyaya açılmaya duygusu ve korkusu sizi engelliyor. Emeğine sağlık değerli arkadaşım. |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk" Bu ne onur verici bir durum Türk milleti için neler yapabileceğimizi neler başarabileceğimizi iki genç arkadaşımız,çocuğumuz göstermiş ,kanıtlamış onları yürekten kutluyor başarılarının daim olmasını diliyorum....Allah yollarını açık etsin inşallah... |
| | |
| | #4 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 430 Rep: 42684 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk" Alıntı:
Bencede Allah yollarını açık etsin inşallah nice nice Dünyada ismimizi duyuracak kişiler kazanırız umuyorum inşallah:Entusiasmado:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk" hakikaten göğüs kabartıcı bir durum ,emeğinize sağlık gülüm,iyi forumlar :)) umarım biz de kendi içimizdeki cevherleri korumayı biliriz , beyin göçü vermeyiz inşallah... |
| | |
| | #6 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk" Gurur verici...Ülkemizin isimlerini ve kendi isimlerini en güzel şekilde dünyaya duyurdular.Birgün dünya benim de adımı duyacak...Çok yakında...
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
| | #7 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 65 Rep: 6283 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk" |
| | |
| | #8 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 556 Rep: 55320 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: "Dünyadaki En Zeki Öğrenci Arasında 2 Türk" Bekleyin ve görün ...
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |