![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "terk" başlıklı konu görüntüleniyor, "slm arkadaslar 2003 yılında inş müh. 4. sınıfta okulu bırakmak zorunda kaldım acaba onlısans dıploması alabılırmıyım bu konuda gercekten bılgı sahıbı olan arkadaslardan yorum beklıyorum acill..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Nerden: sakarya
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | slm arkadaslar 2003 yılında inş müh. 4. sınıfta okulu bırakmak zorunda kaldım acaba onlısans dıploması alabılırmıyım bu konuda gercekten bılgı sahıbı olan arkadaslardan yorum beklıyorum acill |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Nerden: umut dolu bir yerlerden
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: terk Alıntı:
iyi forumlar..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | muhendıslık demedım teknıkerlık dıploması alabılırmıyım . cunku 4 . sınıfa kadar inşaat bolumu derslerının hepsını aldım acaba aynı okul bana yuksek okul (2 yıllık) dıploması verırmı ? |
| | |
| | #4 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: terk Alıntı:
farketmez; başka bir bölümde olsa vermez.Gidip af konusunda görüşüp ve bir dilekçe verip bunu araştırman lazım,sonrasında tekrar kabul edilirsen üniversite bu konuda seni yönlendirir.. ama şu durumda bu haklardan yararlanman olası değil..
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! | |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: terk ilgilendıgın için tşk ettım arkadasım |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 53 Rep: 5247 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: terk rica ederim..:Entusiasmado:
__________________ Örümcek beyinlere hiç tahammülüm yoktur.!!!! |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |