![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "Peyami Safa" başlıklı konu görüntüleniyor, "2 yaşında yetim kalan Peyami Safa,orta 2.sınıftayken çalışıp ailesini geçindirmek mecburiyetinde kaldığından tahsil hayatını bırakmış olmasına rağmen Fransızca gramer kitabı yazacak kadar Fransızca'yı öğrenmiş,bir avukat kadar hukuki bilgi,bir doktor kadar ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peyami Safa 2 yaşında yetim kalan Peyami Safa,orta 2.sınıftayken çalışıp ailesini geçindirmek mecburiyetinde kaldığından tahsil hayatını bırakmış olmasına rağmen Fransızca gramer kitabı yazacak kadar Fransızca'yı öğrenmiş,bir avukat kadar hukuki bilgi,bir doktor kadar tıbbi malumat sahibi olmuştur.Cumhuriyet tarihinin en fazla roman,makale,fıkra,hikaye yazan muharrirlerindendir. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: bunu bılıyormuydunuz. doguştan yetenekli olmak diye buna diyolar... |
| | |
| | #3 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 290 Rep: 28655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Peyami Safa Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| peyami safa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |
| | |