![]() |
| | |||||||
YAŞAM katogorisi Eğitim Öğretim forumu içinde "alternatif öğretmenler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Merhaba, Alternatif sınıf öğretmenlerinin eğitim sistemimiz içindeki durumlarını ve sorunlarını belirlemeye yönelik kişisel bilimsel bir araştırma yapmaktayım. Üniversitelerin sınıf öğretmenliği bölümü dışındaki Bölümlerinden (ziraat, iletişim, eğitim bilimleri, edebiyat gibi) mezun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | alternatif öğretmenler Merhaba, Alternatif sınıf öğretmenlerinin eğitim sistemimiz içindeki durumlarını ve sorunlarını belirlemeye yönelik kişisel bilimsel bir araştırma yapmaktayım. Üniversitelerin sınıf öğretmenliği bölümü dışındaki Bölümlerinden (ziraat, iletişim, eğitim bilimleri, edebiyat gibi) mezun olup, mesleğe sınıf öğretmeni olarak başlayanları, çalışmam kapsamında Alternatif Sınıf Öğretmeni olarak adlandırdım. Mesleğe alternatif sınıf öğretmeni olarak başlayıp, halen Sınıf veya branş öğretmenliği yapan veya farklı kurumlarda çalışan arkadaşlara, çalışmam için gereken veriyi toplamamı sağlayacak bir SORU FORMU göndermek istemekteyim. Verilen tanıma uyan ve araştırmama katkıda bulunmak isteyen varsa, lütfen bana bu e-posta adresinden ilgilendiğini belirtir ileti gönderebilir mi? İlginiz için teşekkür ederim. asitoker@yahoo.com Dr. Asiye Toker Ankara |
| | |
| Sponsored Links |
| | |